Clutch Correa Remachado | con Correa
Este bolso hecho de cuero PU es el ideal para salir con tus amigas, ya sea de compras o de fiesta. Con su diseño único, podrás combinarlo con cualquier vestuario.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Inger E.
    Inger E. (2015-02-09)

4/5 Yllättävän laadukas näin halvaksi tuotteeksi.
- Jämsänkoski, Finland - ()
5/5 Olin niin iloinen kun avasin paketin, kuvasta ei oikein näe minkälainen laukku on. Ihana iltalaukku-pikkulaukku, ostin sen ihan itselleni-laukkufriikki kuin olen mutta tämä käytetään, on vaan niin ihana. tulen ehdottomasti suosittelemaan tuotetta. Kiitos!
- Karis, Finland - ()
5/5 Kätevä pieni laukku. Sievä ja ihan hyvälaatuinenkin!
- Suomussalmi, Finland - ()
4/5 Kiva laukku :) Ostin iltakäyttöön ja mahtuu sopivasti isompi älypuhelin ja kortit. Sisävetoketju rikki mutta ei haittaa käytössä. Olenn tyytyväinen laukkuun.
- Turenki, Finland - ()
3/5 Ihan kivan näköinen. Hyvä, musta perus baarilaukku. Voi pitää olkahihnan kanssa tai ilman suoraan kädessä. Sisällä useampi kätevä tasku. Kunto moitteeton.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Luulin että isompi että mahtuu jättilompakko sisäle..kuitenki kaunis iltalaukuksi ja saapi isomman älypuhelimenkin mukaan! ei vain pikkutaskun vetoketju toiminu..:/ Hinta on hyvä tämmöselle...
- Ylitornio, Finland - ()

Clutch Correa Remachado

con Correa

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Este bolso hecho de cuero PU es el ideal para salir con tus amigas, ya sea de compras o de fiesta. Con su diseño único, podrás combinarlo con cualquier vestuario.

Especificaciones:

  • Material: PU

Products you might be interested in: