Helicóptero | Pistola Propulsora
Propulsa tu helicóptero y véalo volar por los aires, solo tienes que colocarlo en la punta de la pistola, aprieta el gatillo y listo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Petteri P.
    Petteri P. (2014-11-25)
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2013-12-07)

4/5 Tämän tuotteen poikani vei lahjaksi kaverilleen. Oli kuulemma hyvin innostunut ja tykännyt leikkiä tällä. Tuon hintainen ei tietysti poikien leikeissä kauaa kestä, ja niin ei tässäkään tapauksessa. Toisaalta mielenkiintokin lakkaa aika pian, joten ajoi ihan asiansa.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Yllättävän hyvin lensi, kun ensin onnistuin asentamaan roottorin lavat oikein päin. Valitettavasti osui kattoon ja meni rikki. 1,5 euron tuotteeksi yllättävän hyvä, tuohon hintaan ei oikeastaan voi laatua haukkua ollenkaan. Suosittelen käytettäväksi vain ulkosalla, jossa pienempi törmäys- ja rikkoutumisvaara.
- Ylikiiminki, Finland - ()
3/5 Tuli kylkiäisenä toisen tuotteen kanssa kun jäi pari euroa ylimääräistä. Kesti pari nykäisyä ja varsi sekä naru poikki ja kopterista yksi lapa poikki. oli kivaa niin kauan :D
- Rusko, Finland - ()
2/5 Kiva lelu, aika äkkiä vaan meni rikki. Heppoista muovia, en uskonutkaan kovin pitkäikäiseksi leluksi. Vähän poikaa kyllä harmitti kun sai ekana päivänä palasiksi menemään.
- Jyskä, Finland - ()
3/5 Tuote oli hyvä muuten ,mutta ei se hirveitä kestänyt. Yhdesti seinään lennätin niin siipi meni rikki. Onhan se halpa niin ei kyllä haitannu. Ostakaa vaan.
- Kuusamo, Finland - ()
2/5 Sitä vehjettä käyttivä sukulaisten lapset ei se oikein pelannu propelit

lähti irti melkein joka lennätys yrityksellä

en suosittele sitä on käytetty pihalla ulkona viime kesänä
- Raahe, Finland - ()

Helicóptero

Pistola Propulsora

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

  • 30 day return policy
Propulsa tu helicóptero y véalo volar por los aires, solo tienes que colocarlo en la punta de la pistola, aprieta el gatillo y listo.

Especificaciones:

  • Tamaño del embalaje: 19x17cm
  • Material: Plástico

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares