Juego Medico para Niñ@s | 7 Piezas
Deja que tus hij@s se eduquen de una manera divertida, pueden jugar a ser doctores con este set y tal vez en el futuro quieran ser médicos.

5/5 Oli monenlaista härpäkettä. ei vain meidän 2-v. kiinnostanutkaan. Tuote kyllä vastasi odotuksia. Osat oli aika pieniä mutta kyllä varmasti isomman lapsen leikkeihin ihan sopiva setti.
- Ylikiiminki, Finland - ()
4/5 Hauska lelu ja isänä pääsee todella helpolla leikissä kun voi vaan pötköttää "potilaana".. :D Vähän ovat pilipalia mutta eihän nuo kalliitakaan ole :)
- Jämsänkoski, Finland - ()
2/5 Mielestäni tuotteen laatu vastaa hyvin sen hintaa. Kovin hyvälaatuisia ja kestäviä nämä lelut eivät ole, mutta toisaalta kyseinen lääkärisetti oli melko halpa eikä tuohon hintaan oikein osannutkaan odottaa parempilaatuisia leluja.
- Orivesi, Finland - ()
3/5 Paketti tuli, lapset avasivat sen innoissaan ja aloittivat leikkimään lekuria. Noin tunti ja valtaosa leluista oli jo jollain tapaa rikki. Laatu ei kovin hyvä.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Ostettu lahjas.monennäköstä lelua mukana.ei mitkään hirmu laadukkaat mutta ei kyllä olleet kalliitkaan.menee lapselle "ensimmäisenä" lääkärisettinä hyvin.
- Kiuruvesi, Finland - ()
Lapsen leluna ajaa hyvin asiansa. Pientä miestä miellytti ja sekös on tärkeintä. Hinta ihan kohtuullinen.
- Naantali, Finland - ()

Juego Medico para Niñ@s

7 Piezas

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Deja que tus hij@s se eduquen de una manera divertida, pueden jugar a ser doctores con este set y tal vez en el futuro quieran ser médicos.

 


Especificaciones:

  • Tamaño del embalaje: 32.5X4.2X23.5cm
  • Material: Plástico