Bastón Fluorescente | Brazalete
Brazaletes fluorescentes que brillan en la oscuridad. Ideales para ir de fiesta o para eventos especiales.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Otto T.
    Otto T. (2014-10-15)

4/5 Ostin rannekkeita tytön koulun Halloween diskoon. Menestys oli taattu ja hohtavat rannekkeet vilkkuivat iloisesti illan diskomeiningissä. Muutama ranneke ei toiminut, mutta mielestäni hinta-laatu-suhde oli erittäin kohdillaan. Varmasti tulen jatkossakin hankkimaan samaisia tuotteita vastaaviin häppeninkeihin! Suosittelen myös ystäväpiirilleni!
- Vantaa, Finland - ()
5/5 näihin en osaa oikein paljon mitään sanoo tuoteet ovat ollut lasten käytössä ja onhan ne näkynyt ne kädessä tuossa välillä kulkevan

ja hyvinhän ne loistaa pimeessä kun ne leikii niillä
- Jämsä, Finland - ()
2/5 Olen kokeillut vasta yhtä ranneketta. Hohtoa riitti vain pariksi tunniksi. Ranneke oli kovin lyhyt, saisi olla pidempi.
- Helsinki, Finland - ()
Hinta/laatu suhde on hyvä, juhliin tarpeellinen :-) Ja tulen ostamaan lisää tällaisia
- Ekenäs, Finland - ()
5/5 Hohkaavat todella pitkään ja suhteellisen kirkkaasti. Tuubissa reilu määrä tikkuja, joten siitä riittää helposti koko porukalle. Ainoana haittapuolena koin tikkujen kiinnityksen; kiinnityskappaleet olivat lyhyitä, joka teki kiinnityksen haastavaksi, mutta tikut pysyivät silti hyvin kiinni.
- Espoo, Finland - ()
2/5 Itse olin todella pettynyt.. Paketista joka toinen tikku oli rikkinäinen eikä alkanut loistamaan, ja suurin osa tikuista vuoti nestettä ja sotki paikkoja.. Hinta on kohdillaan, mutta laatu ei ole kovin kummoinen.
- Oulu, Finland - ()

Bastón Fluorescente

Brazalete

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

Brazaletes fluorescentes que brillan en la oscuridad. Ideales para ir de fiesta o para eventos especiales.

Detalles del paquete:

  • 100x Bastones