Dispensador Automático de Jabón Líquido
Coloca este dispensador de jabón líquido en tu baño o cocina, no tendrás que tocar el aparato para que jabón salga.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2014-03-24)
  • Foto del producto de Sebamax
    Sebamax (2012-11-17)
  • Foto del producto de Sebamax
    Sebamax (2012-11-17)

5/5 Hyvä kädet vapaana tuote, suosittelen.Säiliö on riittävän kokoinen. Ollut minulla käytössä usean kuukauden ajan.Hinta tosi edullinen verrattuna kauppojen hintaan.
Esko P. - Juankoski, Finland - ()
3/5 Hyvä laite, halpa hinta, mutta pitää etsiä hyvin laimeaa saippuaa. Suomi on kylmä maa ja siksi juoksevuus on helposti ongelma.

Eli jos haluaa edullisen, niin sopii, jos haluaa kaikissa olosuhteissa toimivan niin ehkä ei paras mahdollinen hankinta - ei pidä kylmästä.
Jukka K. - Viiala, Finland - ()
1/5 En suosittele. Ensimmäinen piti lähettää takaisin kun ei toiminut. Toinen toimi mutta niin hitaasti tuli saippua, joten ei jäänyt käyttöön vaan päätyi roskakoriin -----
Mika R. - Kajaani, Finland - ()
2/5 Toimi huonosti. Sai rempata usein. Odotin parempaa kestävyyttä hintaan nähden.

Kestävyys noin vuoden. Petyin laatuun.
Jorma K. - Vehmersalmi, Finland - ()
2/5 Ei pelannut kovin pitkään, nyt jo poistettu.
Asko N. - Kangasala, Finland - ()
2/5 Tuote ei ole millään tavalla hyvä, mutta hinta on! Laatu huono. Epätarkka muotoilu. Saippuaa ei tule ensimäisellä kerralla kun käden laittaa annosteliajan alle vaan moottori hyrrää kyllästyttävän pitkän aikaa ja sitten sammuu. (Letkut on siis tyhjät saippuasta). Sitten otan käden pois ja laitan uudelleen käden annostelijan alle niin silloin saippuaa alkaa tulemaan naurtettavan vähän meilkein voisi sanoa tippa kerrallaan ja sitten sammuu. Käteen on jo tullut muutama tippa saipuaa. Laitan käden kolmannen kerran annostelijan alle ja sama toistuu jolloin kyllästyn ja pesen kädet sillä pienellä saippuamäärällä mitä olen tähän mennessa saanut. Tähän koko ihmeen pelleilyyn on kulunut 30-45 sekunttia aikaa. Tuote oli minulla käytössä noin 1 viikon jonka jälkeen hermot ei enään kestäneet ja laite lensi kaappiin! Täysin kelvoton tuote. En voi suositella kenellekkään moista hyödytöntä vekotinta. Tosin en kyllä moiti myyjää tästä näkyyhän se hinnassakin ettei tälläistä laitetta voi 13€ saadakkaan.
Niko P. - Espoo, Finland - ()

Dispensador Automático de Jabón Líquido

★★★★★
★★★★★
25 Comentarios

General:

Coloca este dispensador de jabón líquido en tu baño o cocina, no tendrás que tocar el aparato para que jabón salga. Manteniendo así tus manos más limpia. Solo tendrás que colocar tu mano bajo el sensor para que el dispensador haga su trabajo.

 

Especificaciones técnicas:

- El sensor de infrarrojos detecta las manos
- Automático
- Utiliza 4xAAA pilas (no incluidas)
- No hay filtraciones adicionales
- LED indicador
- Fácil de llenar y el uso
- Wireless
- Peso 235g
- Dimensiones 125x63x189mm


Garantía:

6 meses

10.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 18.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares