Clip Dedos | Insulado y Antideslizante
Ya no tienes que usar un paño para sacar ese plato caliente del microondas, con este clip lo puedes hacer de un modo muy sencillo, además de que tiene una superficie antideslizante, sabrás que ese plato no se irá a ningún lado.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Mikael N.
    Mikael N. (2015-06-22)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Melko pieni eli todellinen sormipatalappu, ei sovellu painavien taakkojen nostoon. Pito on hyvä jos jaksaa puristaa. Hukkuu helposti pienennä tuotteena.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Näppärä sormipatalappu, jolla nostaa kuumemmankin lautasen vaikka mikrosta pöytään. Jos aiot nostella isoja esineitä/lautasi, hanki näitä kerralla kaksi, jolloin molemmat näpit on suojattuna.
- Lahela, Finland - ()
1/5 Olisi mukava jos olisi EDES saanut nuo tuotteet. VAIKEAA on arvostella kun ei ole nähnytkään (hiirtä ja pannulappuja). Missä lienevätkin taivaan tuulissa. Odotan rahojen palautusta vihdoinkin, kunnette voi kerran niitä toimittaa. Ei Tähtiä voi edes antaa.........
- Turku, Finland - ()
5/5 Ihan näppärä tuote, jotta sormet ei pala ja ruokaa siirry patalappuun!

Liian usein on patalappu mennyt pesuun, kun lautaselta on huolellisemmallakin toiminnalla ruokaa tarttunut siihen.

Tuote on magneetin johdosta kiinni mikrossa, joten se on aina tarvittaessa käytettävissä. Hintansa arvoinen ostos!
- Klaukkala, Finland - ()
2/5 Tuotteessa oli magneetti mutta se irtosi heti. Magneetti olisi jees koska silloin tuotetta voisi säilyttää mikron kyljessä. Se voisi olla myös isompi, koska silloin saisi kuumasta lautasesta paremmin otteen. Talouspaperikin toimii sitten kuitenkin paremmin mikron "patalappuna".
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuotteessa oli magneetti (jota en tiennyt) jotta sen saisi jääkaapin oveen ripustettua mutta omani lähti heti irti. Sitä en kuitenkaan tarvinnut vaan säilytän otinta mikron läheisyydessä. Todella kävetä pikku apuri, osa omista lautasista kuumenee mikrossa (ja ruoka ei) joten lautasta käsiteltäessä on aina täytynyt olla patalappu kädessä. Tämä on hiukan kätevämpi ja toimii.
- Ylöjärvi, Finland - ()

Clip Dedos

Insulado y Antideslizante

★★★★★
★★★★★
23 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Ya no tienes que usar un paño para sacar ese plato caliente del microondas, con este clip lo puedes hacer de un modo muy sencillo, además de que tiene una superficie antideslizante, sabrás que ese plato no se irá a ningún lado.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 7.5X4.5cm
  • Material: Silicón & imán