Pegatinas Divertidas | Sonrisa
Decora tu baño con esta pegatina divertida. Una forma simple de darle un toque único hasta al cuarto mas aburrido de la casa.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2013-07-07)
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2013-07-03)

4/5 Eli vessanpönyön kannen sisäpuolelle. Tosi hauska ja vierailta saanut huomiota. Varsinkin miespuolisilta, häirinneenkö? Eli kiva ja piristävä juttu.
Tuija S. - Aittojärvi, Finland - ()
4/5 Tätä kuvioo en ole vielä liimannut mihinkään, mutta toimiisamanlailla kuin toinenkin vastaava tarra eri kuviolla. Hauska tuote piristämään WC-pönttöä.
Tuula S. - Forssa, Finland - ()
5/5 Hauska ylläri koko perheelle vessan pöntön kanteen laittavaksi. Säväyttää edelleen kun pöntön kannen avaa ja hymynaama sieltä kurkistaa :) Toimii myös hyvin vieraille yllätyksenä.
Sami R. - Lahela, Finland - ()
4/5 ihan kiva piristetarra wc.n kanteen toistaiseksi hyvin pysynyt ja vieraat kehuneet vastasi odotuksia hintaansa nähden ihan ok suosittelen muuta ei nyt pysty tähän hätään sanomaan hinta ok jos irtoilee pesussa
Erja T. - Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Annoin lapsiperheelle lahjaksi vierailulla kukkien sijaan. Äiti allerginen. Jäi pidempiaikainen muisto vierailusta ja varsinkin perheen lapset tykkäsivät kovasti. Hinta-laatusuhde kohdillaan, ostin Alesta.
Lempeatuuli - Riihimäki, Finland - ()
5/5 Nämä tuli tilauksen täytteeksi, mutta veikeät ilmeentuojat muutoin tylsään sisustukseen. HInta ja laatu kohtaavat hyvin ja tuote vastasi odotuksia.
Juha P. - Somero, Finland - ()

Pegatinas Divertidas

Sonrisa

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

Decora tu baño con esta pegatina divertida. Una forma simple de darle un toque único hasta al cuarto mas aburrido de la casa.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23×23CM

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 8.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares