Pegatinas Divertidas | Sonrisa
Decora tu baño con esta pegatina divertida. Una forma simple de darle un toque único hasta al cuarto mas aburrido de la casa.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2013-07-07)
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2013-07-03)

4/5 Eli vessanpönyön kannen sisäpuolelle. Tosi hauska ja vierailta saanut huomiota. Varsinkin miespuolisilta, häirinneenkö? Eli kiva ja piristävä juttu.
- Aittojärvi, Finland - ()
4/5 Tätä kuvioo en ole vielä liimannut mihinkään, mutta toimiisamanlailla kuin toinenkin vastaava tarra eri kuviolla. Hauska tuote piristämään WC-pönttöä.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Hauska ylläri koko perheelle vessan pöntön kanteen laittavaksi. Säväyttää edelleen kun pöntön kannen avaa ja hymynaama sieltä kurkistaa :) Toimii myös hyvin vieraille yllätyksenä.
- Lahela, Finland - ()
4/5 ihan kiva piristetarra wc.n kanteen toistaiseksi hyvin pysynyt ja vieraat kehuneet vastasi odotuksia hintaansa nähden ihan ok suosittelen muuta ei nyt pysty tähän hätään sanomaan hinta ok jos irtoilee pesussa
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Annoin lapsiperheelle lahjaksi vierailulla kukkien sijaan. Äiti allerginen. Jäi pidempiaikainen muisto vierailusta ja varsinkin perheen lapset tykkäsivät kovasti. Hinta-laatusuhde kohdillaan, ostin Alesta.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Nämä tuli tilauksen täytteeksi, mutta veikeät ilmeentuojat muutoin tylsään sisustukseen. HInta ja laatu kohtaavat hyvin ja tuote vastasi odotuksia.
- Somero, Finland - ()

Pegatinas Divertidas

Sonrisa

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Decora tu baño con esta pegatina divertida. Una forma simple de darle un toque único hasta al cuarto mas aburrido de la casa.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23×23CM

8.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock over 5 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares