Alcancía Electrónica Perro Comedor
Diviértete con esta alcancía, solo tendrás que colocar tu moneda en el plato del perro para que este baje la cabeza para comerse la moneda.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Lauri J.
    Lauri J. (2014-11-17)
  • Foto del producto de Päivi M.
    Päivi M. (2014-06-18)

videos contribuidos por el cliente

5/5 tää on aika hauska se hotkii meillä vain 2e kolikoita se on nimeltään lurbis tätä voi suostella vauvasta vaariin ja onhanse näppärä koristeenakin ja hinta ja laatu on kohillaan .
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tässäpä hauska hauveli, rohmuaa kaikki kolikot mitä annetaan tosin ei kyllä ihan pienet kelpaa. Tyttären tytölle ostin synt. lahjaksi riemua on riittänyt niin tytöllä kuin kavereillakin. Ja hinta oli todella halpa laatuun nähden.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Kolikkorohmu hauva on leikkisä ja lapsen on paljon helpompi muistaa laittaa kolikkoja säästöön. Ainoa huono puoli hauvassa on se, että ihan pienimpiin kolikkoihin hauva ei reagoi ellei kolikkoa paina sormella alustaa vasten jonkin aikaa.
- Pori, Finland - ()
4/5 Hauska elukka. Sopii näämmä säästölippaaksi hintahaarukassa 8-74. Muista ei ole kokemusta, joten saattaa olla laajempikin skaala. Ei ole pahan kalliskaan.
- Pori, Finland - ()
5/5 Jälleen tuli neljäs koira lahjaksi lapsille .

Aikaisemmat ostin noin 4 vuotta sitten ja kaikki toimii edelleen . Hinta laatusuhde kohdallaan .

SUOSITTELEN !
- Tampere, Finland - ()
3/5 Hauska hauva joka nyökkimällä siirtää kuonollaan kolikot laatikkoon. Tuntui toimivan hyvin, ja lapset olivat innoissaan. En suosittele alle 3 vuotiaille käytännössäkään, saattaa olla lyhytikäinen leikkikäytössä. Kolikkolippaan luukun sa auki helposti, joten murtovarmuutta ei ole.
- Hyvinkää, Finland - ()

Alcancía Electrónica Perro Comedor

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Diviértete con esta alcancía, solo tendrás que colocar tu moneda en el plato del perro para que este baje la cabeza para comerse la moneda. Enseña a tus hij@s a ahorran de una manera divertida.

 

Video:

 

Especificaciones técnicas:

- Funciona con dos pilas AA (no incluidas)


Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: