Cable HDMI 1.8 Metros
Conecta tu ordenador a tu TV con este cable HDMI, podrás ver películas, videos y más con un solo cable.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Ilari N.
  Ilari N. (2015-04-19)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Juuri sopivan mittainen ja tietokoneen ja näytön välille ku viimeksi kaupasta ku ostin "1.8m" hdmi niin oli varmaan kitsasteltu piuhalla niin oli kyllä jäänyt alle niin en jaksanut lähtee viemään takaisin ku olisi vain tullut mokomalle piuhalle liikaa extra hintaa niin täältä tilaamalla muutaman päivän odotusajalla oikean pituinen... sainpahan itelle juuri oikean pituisin omaan käyttöön ja muija tyytyväinen ku itelleen sai sen "kalliimman" piuhan pleikkariin... itse olen tyytyväinen nopeaan palveluun ja totaalisen yllättynyt hintaan mitä giganteissa jne pyydetään + ei ole omia liikkumis kustannuksia
- Veneranta, Finland - ()
5/5 Ääni kulkee läpi minitietokoneesta televisioon ja kuva on erinomainen Mitään virheitä tai väri vääristymiä ole toistaiseksi havainnut. Suosittelen, aivan hyvä vaihtoehto kilpaileville merkeille.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Blu-ray soittimesta televisioon kytkemistä varten hankin tämän. Kuvanlaatu on riittävän hyvä, johto on sopivan taipuisa. Ei ole läheskään niin jäykkää kaapelia, kuin olettaa saattoi. Tuotteessa oli valmistusvirhe, takuuseen meni. Uutta johtoa odottelen...
- Kotka, Finland - ()
5/5 Hyvä ja kohtuu hintainen HDMI-kaapeli. Toiminut moitteetta PS4:n ja TV:n välissä kohta jo vuoden päivät. Täytti odotukset, kaikki toimii. Kalliimmalla kaapelilla ei saa mitään lisäarvoa, vaikka varmasti näyttävät ja tuntuvat laadukkaammilta.
- Julkujärvi, Finland - ()
4/5 perus hdmi johto

toimii vieläkin
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Loistava tuote kaikinpuolin. Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin kaapeli on hieman jäykkä. Esimerkiksi jos käyttää TV:n kanssa ja ulostulo tulee suoraan seinää kohti, niin TV pitää olla suhkot kaukana seinästä.
- Jyväskylä, Finland - ()

Cable HDMI 1.8 Metros

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

 • Tax free
 • 12 months warranty
 • 30 day return policy
General:

Conecta tu ordenador a tu TV con este cable HDMI, podrás ver películas, videos y más con un solo cable. Tiene un largo de 1.8 metros.


Garantía:

1 años

Products you might be interested in: