Ventilador de Mesa | Sin Aspas
Combate el calor con este ventilador de mesa sin aspas, aunque lo tengas prendido, no te tendrás que preocupar por tus mascotas o niñ@s.

videos contribuidos por el cliente

5/5 Perus huristin, jonka edessä irtoaa talitkii naamasta. Kyllähän tuota tossa pöydällä tsuristaa ja auttaa se enemmän kuin ei ollenkaan. Jos tsaarinvalta olisi vielä ajankohtainen, niin kyllä itse kinkis kaanikin orjansa jättäisi tämän mahtilaitteen edessä. Osta, halpa, ja kivan näköne
- Varkaus, Finland - ()
2/5 Pitää todella kovaa ääntä, mutta viilennysteho on jäänyt silti puolitiehen. Ei ole toiminut ollenkaan ainakaan itsellä ja tosiaan tuo ääni tietokoneen ääressä työskennellessä on sellainen, että eipä pysty ainakaan itse hirveästi keskittymään.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Ei ihan vastanut odotuksia. Kyllähän siellä tuuletin on sisäänrakennettuna. Odotellaan nyt kesää ja katsotaan puhaltaako hyvin. Epä tuo nyt paljoa maksanutkaan. Pakkauksessa vielä kokeilun jälkeen. Kesällä sitten. Kämppä niin kylmä nyt, eetei tarvii enää tuuletusta. Just just pystyy munasillaan olemaan tässä kylmyydessä. Onneksi on avantouimari niin eipä palella pakkasessakaan.
- Vaasa, Finland - ()
1/5 Kuvassa kivan näköinen siivetön tuuletin. Käytännössä räpisevä propelli on piilotettu rungon sisään ja näkyvän pyöreän aukon reunoilta ohjattu puhaltamaan ilma ulospäin. Heppoista muovia ja ärsyttävä meteli kun pini sisäinen ropelli huutaa kuin rotta loukussa.
- Hyvinkää, Finland - ()
1/5 Saamani kappale on hyvin äänekäs ja sen puhallusteho olematon. Se on jopa huonompi kuin osasin odottaa. Lisäsin tuotteen tilaukseeni, koska sain siten ilmaiset toimituskulut, jotka muuten olisivat olleet samaa luokkaa tuotteen hinnan kanssa. Kokeilin siis saisinko miltei ilmaisen välttävän tuulettimen. En saanut.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Eipä juurikaan ole ollut käytössä, jossain kuumassa toimistossa varmaankin olisi hyvä, mutta itsellä ei kyllä käyttöön tullut vaikka aluksi ajattelin tämän olevan ehdoton. Pitää myös aika kovaa ääntä eikä tehotkaan hiuksia pistä hulmuamaan. mutta pitääkö edes?
- Turku, Finland - ()

Ventilador de Mesa

Sin Aspas

★★★★★
★★★★★
19 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Combate el calor con este ventilador de mesa sin aspas, aunque lo tengas prendido, no te tendrás que preocupar por tus mascotas o niñ@s, ya que con su característica de funcionamiento sin aspas, sabrás que no habrá ningún accidente o ventilador no será dañino para los más jóvenes de la casa.

 

Especificaciones Técnicas:

  • Opera al ser conectado a un puerto USB
  • Dimensiones: 17.1x9.5x4cm

 


Garantía:

1 meses

Products you might be interested in: