Micrófono Dinámico con Soporte
Todos los solistas vocales, el karaoke futuros campeones o simplemente amantes de la música pueden tener este micrófono compacto y compacto.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Roope E.
  Roope E. (2015-09-16)
 • Foto del producto de Roope E.
  Roope E. (2015-09-16)
 • Foto del producto de Oili P.
  Oili P. (2014-07-08)
 • Foto del producto de Oili P.
  Oili P. (2014-07-08)
 • Foto del producto de Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-08)
 • Foto del producto de Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-07)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2013-07-29)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2013-07-29)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Yllättävän tyylikäs tuote näin halvalla, näyttää vähän kalliimmalta jopa. laatukin ihan OK, mutta äänen laadussa kyllä olisi parannettava... mut perus pelailuun ja ehkä pieneen karaokeenkin ihan ok.
- Turku, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta skypessä pelin yhteydessä. Sopivan pieni. Jalustassa pitäisi olla tassut alla koska heiluu aika paljon. Muuten ihan käytettävä!
- Outokumpu, Finland - ()
3/5 Mikki vaikuttaa kauempaa katsottuna ihan laadukkaalta ja hyvältä mutta heti kun sen ottaa käteen ja katsoo johtoa tämä vaikutelma katoaa taivaan tuuliin, jalusta tosin saa huomattavasti paremmat pisteet kuin itse mikki.

Mikrofonin äänenlaatu on ihan ~ok heti kättelyssä ja mikrofonina on perusluokan elektreettimikrofonielementti. Kytkentä on yksinkertaisuudessaan piuhat mikkiin ja toiseen piuhaan kytketty tuo vipu. Kaapeli on tyyliin kaksi säikeistettyä alle puolen millimetrin paksuista johdinta joten laatu on tästäkin kaukana ja ääneen tulee helposti pahaakin häiriötä jos johtoon koskee tai mikrofonia liikuttaa käytön aikana.

Kaiken kaikkiaan jos etsii skypen tai muun VoIP:n käyttöön mikkiä niin toimiva värkki tämä on.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ostettiin tyttärelle joululahjaksi ja on mieluinen! Koko ajan käyttää tätä. Kätevän jalustan ansioista mikki pysyy paikoillaan, niin yhdistettynä sähköurkuihin tytär pystyy soittamaan ja laulamaan yhtäaikaa. Suosittelen. Laadultaan saisi olla vähän parempi, mutta hinta taas on edullinen.
- Ylikiiminki, Finland - ()
5/5 Hyvä hinta/laatu suhde. On toiminut hyvin, vastasi täysin odotuksia. On laadukas ja hyvin kestänyt. Suosittelen kyllä tutuille ja tuntemattomille.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tässä hyvä mikki niille jotka käyttävät paljon äänikeskusteluja mm. skypeä. Jalusta ja mikki eivät ole ihan sen kokoisia mitä odotin mutta tukevia ja laadukkaan tuntuisia. Pettymyksenä tämä on siis vain lähinnä nauhoitukseen, eli jos tämän lyöt kiinni stereoihin niin ei tule ääni ulos. Muuten ihan mainio ja pituutta johodollakin ihan mukavasti!
- Kotalato, Finland - ()

Micrófono Dinámico con Soporte

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Todos los solistas vocales, el karaoke futuros campeones o simplemente amantes de la música pueden tener este micrófono compacto y compacto. También es ideal para el uso con el ordenador, y las llamadas de vídeo a través de Skype, o cualquier otro software de chat similar.

Especificaciones técnicas:

- Compatible con todos los sistemas operativos


Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: