Cable Adaptador para Grabadora TV a PC
Graba y guarda todos tus videos, programas de TV directo de tu televisor a tu ordenador.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Taisto H.
    Taisto H. (2015-12-20)
  • Foto del producto de Taisto H.
    Taisto H. (2015-12-20)

5/5 pääsääntöisesti vanhoja vhs leffoja tietokoneella laitettu. hyvin toimii. helppo asennus ja helppo käyttää. Suosittelen niille jotka haluavat vielä nauttia vhs elokuvista
- Uusikaupunki, Finland - ()
4/5 Windows 10 heitti ohjelman ohjeiden mukaan helposti koneelle, sitten vanha video RCA liittimiin, virrat päälle ja Grabberin ikkuna avautui. Ikkunasta sai selata videon kaukosäätimellä sen tallennusvalikkoa. Kansio symbolista pääsee valitsemaan Grabber device ja tulokaapelin (rca / s-video) Laite toimii normaalilla osaamisella. Editointi kannatta tehdä Wndowsin Movie Makerilla. Kuvan laatua voit vilkaista www.youtube.com/forenssi Sieltä soittoluettelot > Juolulaulut Ilman laitetta en voisi ajaa kuvaa kannettavaan Lenovoon. Ostos kannatti!
- Turku, Finland - ()
3/5 Olin ennakkoon tiedustellut, voiko laitteen kytkeä videooni jossa oli vain scart- ja perusantennipistoke. Kullemma piti kytkeytyä. Laitteesta ei kuitenkaan löydy antennipistoketta, joten ei kytkeytynyt. Palautus sujui ilman ongelmia.
- Espoo, Finland - ()
2/5 Käytin tuotetta VHS-videoiden siirtämiseen koneelle. Päällisin puolin tuote ihan ok mutta ohjelmiston kanssa oli ongelmia. Jouduin käyttämäänä paketin mukana tullutta kaappausohjelmaa kun en saanut tallentajaa toimimaan muiden ohjelmien kanssa. Ehkä vika oli käyttäjässä tai ehkä laitteessa. Tallentaminen itsessään oli ihan helppoa.

Miinusta tulee "kuvanlaadusta". Kuva tallentuu koneelle todella nykivänä, ei niin sulavana kuin vhs:ltä katsottaessa.

Jos voisin vielä päättää, nostaisin budjettia hieman ja ottaisin jonkun muun laitteen tämän tilalle.
- Perho, Finland - ()
4/5 Siirtelin tätät käyttäen vanhoja videoita sähköiseen muotoon. Toimi kuten odotinkin ja hinta/laatusuhde on kohdillaan. Olen tyytyväinen ostokseeni.
- Muhos, Finland - ()
5/5 No tokkeesa! Halapahan tuo on, vissiinkin Suomesta ei maha saada tähän hintaan. Ajuri koneeseen ja ohjelma kans! Digitointi voi alkaa! JEE!
- Suomussalmi, Finland - ()

Cable Adaptador para Grabadora TV a PC

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Graba y guarda todos tus videos, programas de TV directo de tu televisor a tu ordenador, solo tienes que conectar este cable adaptador para empezar a grabar todos tus programas favoritos y reproducirlos en cualquier momento desde tu ordenador.Especificaciones técnicas:

Formato de grabación:
- DVD
- SVCD
- VCD
- MPG4
- AVI
- WMV
- WMA
- MP3

Garantía:

6 meses