Easy Cap USB 4 Canales
Es el sistema de seguridad de diseño ideal para el protector de hogar / oficina / tienda o el propósito del cuidado del bebé, el usuario puede hacer su propia seguridad por la instalación fácil.

5/5 Tekee mainiosti sen mihin laite on tarkoitettukin.

Mekaanisesti tukevaa tekoa ja laadukkaan oloinen.
- Masku, Finland - ()
5/5 HYVIN VASTAA ODOTUKSIA . halpa
- Salo, Finland - ()
3/5 Hankala saada toimimaan uudemmilla käyttöjärjestelmillä. Haasteellinen käyttöönotto!
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Hinta huomioiden ei pahaa sanottavaa, hoitaa hommansa kuten pitääkin.

Ohje tosin hieman sekava, onnistui tuo asennus helpommin "maalaisjärjellä "
- Raatala, Finland - ()
4/5 Nauhoitettaessa nauhoittaa ainoastaan yhtä kanavaa. Valvontakäytössä hyvä vaihtoehto on käyttää kuvan tallennusta liikettä havaittaessa. Silloin kaikki kanavat toimivat ja jos jossakin kamerassa tapahtuu muutosta kuvassa tallentuu kaikkien neljän kanavan kuva kiintolevylle. Herkkyys on säädettävissä MultiViewer ohjelmassa. Kuvien nopeaan selaamiseen voi käyttää esimerkiksi XnView ohjelmaa, joka on netissä ilmaiseksi ladattavissa. Tämä laite voisi olla e-villen Valvonta- ja vakoilutuotteissa nähtävillä, sillä ohjelma on valvontatarkoitukseen tehty. Itse maksoin palikasta hiukan enemmän, kun en sattunut huomaamaan että täältäkin sen olisi saanut. Tämä on varmasti halvin vaihtoehto rakentaa valvontajärjestelmä neljälle kameralle. Ja kamerat saa edullisesti e-villestä.
- Jyväskylä, Finland - ()
Ensinäkemältä näytti, että manuaali ja asennus CD olisivat vääriä (vastaavasta langattomasta vastaanottimesta), mutta manuaalissa mainittiin myös tämä laite ja CD:n asentamisen jälkeen laite toimi XP:ssä moitteettomasti.

Tämän saa toimimaan myös 64bittisessä Win7:ssa tällä (http://sabrent.com/drivers2/USB-AVCPT-64bit-Vista-Win7.zip) ajurilla, mutta sitten tuo laitteen oma MultiViewer softa ei toimi.

Tämä tikkuhan ei näytä kaikkia noita sisääntulevia videosignaaleja reaaliaikaisesti, vaan kytkee niitä yhden kerrallaan päälle, MultiViewer on tehty niin, että yksi kuva on kerrallaan "livenä" ja muissa kuvissa näytetään pysäytyskuvaa.

Jos tätä tikkua käyttää muulla katselusoftalla (DirectShow yhteensopivalla), kun tuolla MultiViewer:illä, vain yksi videosisäänmeno toimii, eikä sisääntuloa voi vaihtaa.

Jos ohjelmointipuoli on hanskassa, voi tosin käyttää KRGPIO.DLL kirjastoa jolla pääsee kiinni tuohon sisääntulon kytkemiseen.

Oheisessa linkissä on tuosta juttua:

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowsdirectshowdevelopment/thread/6f701832-c286-4ce0-8d12-d15851bc0977
- Oulu, Finland - ()

Easy Cap USB 4 Canales

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

General:

Es el sistema de seguridad de diseño ideal para el protector de hogar / oficina / tienda o el propósito del cuidado del bebé, el usuario puede hacer su propia seguridad por la instalación fácil. Es la solución rentable para substituir el registrador de cinta de video comerciales, que también apoya el establo convierte el expediente del vídeo a digital y fácil maneja los datos registrados vía el índice de fecha y hora. Eso es todo, hace su vida más seguridad y más fácil.
4 canales de vídeo inout en una tarjeta, la exhibición máxima / tarifa de grabación es de 25 fps en formato PAL y 30 fps en formato NTSC.
4 modos de visualización de pantalla están disponibles.
Sensor, movimiento, pérdida de vídeo y escasez del espacio de HDD: Alarma Multi método de activación.

 
Especificaciones técnicas:
  • Digital Formato de vídeo: MPEG-2, MPEG-4
  • El CD de software incluye el paquete.
  • Soporte de entrada audio: Estándar
  • Compatibilidad con sistemas operativos: Windows 2000, XP o Vista.

Garantía:

3 meses