Protector para Teclados de Ordenador Portátil
Protege el teclado de tu ordenador portátil de polvo, y otras partículas que puedan quedar encerradas bajo las teclas.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tuula L.
    Tuula L. (2015-09-04)

4/5 Näppäimistön suojakalvo on tehokas apu näppäimistöön vahingossa joutuvan nesteen tai esim. ruuan murujen estämisessä.

Kokemusta on oluen kaatumisesta näppäimistön päälle ja tuloksena ei mitään ongelmia: otat vaan kalvon pois ja peset ja kuivaat sen ja laitat takaisin ja homma jatkuu.

Ennen suojakalvoa yksi näppäimistö meni käyttökelvottomaksi vastaavassa vahingossa, näppäimet jumittuivat toimimattomiksi.

Suosittelen kaikille.
Seppo S. - Laukaa, Finland - ()
4/5 Suojaa näppäimistön niinkuin on tarkoituskin. Minkäänlaista pesua se ei tosin kestä, silloin siitä häviää se pieni tahmeus, joka pitää sen paikallaan. Muuten OK.
Antti J. - Gammelby, Finland - ()
3/5 No me vale para el teclado de mi portatil
Lourdes C. - Soria, Spain - ()
3/5 Tuote toimi hyvin tarkoituksessa johon se on tehty, eli pysyy leivänmurut poissa näppäimistöstä:) Jossain vaiheessa ei enää pysynyt niin hyvin paikoillaan. Hinta-laatusuhde kohdallaan.
Maarit K. - Pyhäkumpu, Finland - ()
3/5 Aivan liian pieni minun läppärin näytölle.Numerot ja merkit oikealla puolella jäävät peittymättä ja tuote on liian himmeä käyttöön.Arvelin tilatessani,että on täysin kirkas ja saa hyvin paikoilleen,mutta näin ei tosiaan käynyt.
Tuula L. - Eno, Finland - ()
3/5 Tämä näppäimistön suojakotelo ei toiminut minulla oikein hyvin. En saanut sitä pysymään oikein hyvin paikoillaan. Se esti kyllä tehokkaasti roskien menon näppäinten väleihin kun vain sai pysymään paikollaan. Ja kun tuote ei ole aivan kirkas, esti se vähän näppäinten tunnistmistakin.
Pekka R. - Kuukasjärvi, Finland - ()

Protector para Teclados de Ordenador Portátil

★★★★★
★★★★★
18 Comentarios

General:

Protege el teclado de tu ordenador portátil de polvo, y otras partículas que puedan quedar encerradas bajo las teclas, causando que el funcionamiento de tu ordenador no sea eficaz cuando tengas que escribir una carta o tengas que responder a tus amig@s o familiares. Material resistente y flexible antideslizante de poliuretano, proporciona una cómoda superficie, lavable y fácil de quitar.

Especificaciones Técnicas:

  • Material: silicona
  • Dimensiones: 31,75 cm x 14,6 cm
  • Compatible con cualquier modelo de ordenador

Garantía:

3 meses