Carcasa Samsung Galaxy S4 Tapa con Ventanilla
Protege tu móvil con esta carcasa con tapa, ya no tendrás que abrir la tapa para ver la hora, recibir llamadas o para cambiar la música en tu móvil; ya que esta única carcasa tiene una ventanilla en la tapa.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Finmikke
  Finmikke (2015-03-03)
 • Foto del producto de Finmikke
  Finmikke (2015-03-03)
 • Foto del producto de Finmikke
  Finmikke (2015-03-03)
 • Foto del producto de Ilari S.
  Ilari S. (2014-12-09)
 • Foto del producto de Ilari S.
  Ilari S. (2014-12-09)
 • Foto del producto de Henri H.
  Henri H. (2014-10-22)
 • Foto del producto de Henri H.
  Henri H. (2014-10-22)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Aivan loistava puhelimen kuori, kestävä ja laadukas. Hinta peittoaa kilpailijat mennen tullen ja toimitus oli nopea, vaikka Kiinasta asti tulivat.
- Pori, Finland - ()
5/5 FlipCoveri oli juuri sellainen kuin odotinkin. Ehkä minun makuun Pinkki ei ollut paras mahdollinen, mutta Mäntsälässä muita värejä ei ollut saatavana. Laadukkaan oloinen ja hyvin toimii. Markkinoilla on FlipCover-versioita jotka ovat feikkejä. Tarkoitan tällä sitä, että S-view toiminto ei toimi eli kannen avaamisen jälkeen mitään ei tapahdu ja joudut avaamaan puhelimen määrittelemälläsi turvakoodilla. Ehdottomasti hyvä tuote ja suosittelen varsinkin jos vielä näinkin "vanhaan" S4-malliin löytyisi muita värejä kuin pinkki. Tuli aika "tyttömäinen" olo Helsingin ratikassa kun porukka tuijotti että miksi ihmeessä tolla jäppänällä on pinkki FlipCover. Jouduin sitten muutaman kerran heittämään joukkina että oma puhelin on rikki ja lainaan tyttäreni puhelinta :)
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Suojaa puhelinta hyvin, ei massiivisen tuntuinen, ei irtoa itsestään. Toimii langattoman latauksen kanssa. Hintaansa nähden ihan ok kuori.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Suojaa puhelinta hyvin, ei massiivisen tuntuinen, ei irtoa itsestään ikkuna on kätevä lisä, mutta naarmuuntuu herkästi.
- Turku, Finland - ()
5/5 Ostin tuomaan puhelimelle suojaa ja yllätyin, että tämän kanssa toimivat kaikki Samsung S-View -suojakuoren toiminnot hyvin. Mukava kädessä, miellyttävän näköinen, eikä puhelimen koko kasva liikaa kuoren kanssa. Muoviosien viimeistely ei ole parasta, mutta tuote istuu puhelimeen hyvin. Kannen ikkuna naarmuuntuu ja rasvoittuu herkästi.
- Luhtikylä, Finland - ()
5/5 ei ole vielä saanut, mutta uskon että tuote hyvä
- Vantaa, Finland - ()

Carcasa Samsung Galaxy S4 Tapa con Ventanilla

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

 • Fast delivery
 • 30 day return policy
Protege tu móvil con esta carcasa con tapa, ya no tendrás que abrir la tapa para ver la hora, recibir llamadas o para cambiar la música en tu móvil; ya que esta única carcasa tiene una ventanilla en la tapa. Escoge el color que mas te guste y empieza a disfrutar ya.

Especificaciones:

 • Compatible con Samsung Galaxy S4
 • Colores: Rosa, Amarillo, Azul, Blanco, Negro

9.95 incl. VAT 24%
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Tuotetta on Suomi-varastolla 1 pcs
- Next shipment is in about 8 hours 7 minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 days
- Product is available also from our China warehouse at lower price (change)  

Productos similares