Carcasa Tapa Soporte Ventanilla Galaxy S4
Protege tu móvil con esta carcasa con tapa, ya no tendrás que abrir la tapa para ver la hora, recibir llamadas o para cambiar la música en tu móvil; ya que esta única carcasa tiene una ventanilla en la tapa.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Margit K.
  Margit K. (2015-10-21)
 • Foto del producto de Ilari N.
  Ilari N. (2014-11-09)
 • Foto del producto de Ilari N.
  Ilari N. (2014-11-09)

4/5 Tuote on koko ajan käytössä ja on ihan hyvä. Se on odottamani kaltainen. Ihan suosittelisin muillekin. Hinta laatu suhde on kohdallaan. Tuntuu ihan laadukkaalta. Ostos oli hyvä ja hyödyllinen.
- Piispanristi, Finland - ()
5/5 Aivan loistavat kuoret. Tilasin jo toiset. Puhelin tottelee kuoria ilman sen kummempia "ohjelmointeja". Huippu kun voi vastata puheluihin avaamatta kantta ja kansi toimii samalla näppäinlukkona. Suosittelen!!!
- Pattijoki, Finland - ()
3/5 Aivan uskomattoman hintalaatusuhteen omaavat kuoret! Vaaleat värit tosin herkkiä likaantumaan, mutta mukana tuleva näytönsuojus oli myös hyvä lisä.
- Ähtäri, Finland - ()
4/5 Tyylikkään näköinen,hinta/laatusuhde melko hyvä.
- Soini, Finland - ()
4/5 Muuten kätevä ja näppärä kotelo paitsi että puhelin ei meinaa mahtua/pysyä kunnolla kotelossa kiinni. hinta-laatu suhde ihan hyvä kuitenkin.
- Lohja as, Finland - ()
5/5 Hinta/laatusuhde kyllä oli aivan loistava tässä kapistuksessa. Kuori vain napsautetaan paikoilleen ja ei tuo yhtään häiritsevää lisäkokoa vaan mahtuu hyvin vielä kulkemaan mukana. Asetuksista ei tarvinut mitään säätää erikseen vaan puhelin tunnisti heti kuoren ja siirsi kellon oikeaan kohtaan. Videoiden katselu on nyt helpompaa kun kuoressa kätevä tuki jonka saa moneen asentoon.
- Pori, Finland - ()

Carcasa Tapa Soporte Ventanilla Galaxy S4

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

 • 30 day return policy
Protege tu móvil con esta carcasa con tapa, ya no tendrás que abrir la tapa para ver la hora, recibir llamadas o para cambiar la música en tu móvil; ya que esta única carcasa tiene una ventanilla en la tapa. Escoge el color que mas te guste y empieza a disfrutar ya, lo puedes usar como soporte también.

Especificaciones:

 • Colores: rosa, amarillo, azul, blanco, negro