Soporte para Tableta | Accesorio de Coche
Soporte para coche Tablet PC. El aparato es fácil de los reposacabezas delanteros. Gracias al soporte de un buen ajuste es adecuado para comprimidos, y puede ser dirigido en casi cualquier posición. Fácil de instalar y utilizar.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mika R.
  Mika R. (2016-12-07)
 • Foto del producto de Vesa K.
  Vesa K. (2015-02-15)
 • Foto del producto de Issikka
  Issikka (2014-04-26)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Teline toimi varsin mainiosti ja oli helppo käyttää. Kiinnitys auton niskatukeen toimi vaivattomasti ja tabletti pysyi hyvin paikallaan. Jouduin hommaamaan uuden kun yksi kiinnitykseen tarvittavista ruuveista hukkui. Jos olisi ollut aikaa olisin ostanut varmasti tämän saman uudestaan mutta varmistanut että tuo kyseinen ruuvi ei pääse irtoamaan.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin autoon toiselle lapselle telineen testimielessä ipadille mutta hetken käytön jälkeen huomasin että molemmat lapset tarvitsevat omansa ja päädyin hankkimaan toisen telineen. Laatu vastasi odotuksia eikä hinta huimaa päätä, suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Kohtuuhintainen tablettiteline, joka hajosi muutaman käyttökerran jälkeen (kiinnitys niskatukeen murtui). Lisäksi tabletin kiinnitys huono. Kokonaisuutena en suosittele.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Ostin telineen siksi että laitan sen autooni ja saan tabetin siihen kiinni ja voin käyttää spotifyä ajonaikana. Teline oli huono eikä sitä saanut oikeen mitenkään mihinkään kiinni niin nakkasin sitten menemään.
- Ranua, Finland - ()
2/5 Heikko, ei kestä käyttöä kunnolla. Siivekkeet pääsevät katkeamaan herkästi ja tämän jälkeen tabletti ei enää pysy luotettavasti kiinni telineessä.
- Heinävaara, Finland - ()
3/5 7 tuuman tabletti ei oikein hyvin pysy telineessä. En ole käyttänyt vielä kertaakaan. Hiukan halvan tuntuinen. Ei kovin tukeva. Hinta ok.
- Pirkkala, Finland - ()

Soporte para Tableta

Accesorio de Coche

★★★★★
★★★★★
36 Comentarios

General:

Soporte para coche Tablet PC. El aparato es fácil de los reposacabezas delanteros. Gracias al soporte de un buen ajuste es adecuado para comprimidos, y puede ser dirigido en casi cualquier posición. Fácil de instalar y utilizar.

 

Especificaciones técnicas:

 • Dimensiones: 220 x 71 x 27 mm
 • Peso: 200 g

Garantía:

3 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 17.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares