Microscopio 60-100x para iPhone4/4S
Ten tu propio microscopio en casa, solo tienes instalarlo en tu móvil iPhone para empezar a usar, viene con carcasa y luces LED. Excelente para tener una mejor toma de microbios o simplemente para saber si un billete es falso.

4/5 Mycket bra! Var bara tvungen att beställa till min sambo!
- Malmö, Sweden - ()
3/5 Otin heti käyttöön, kunhan muokkasin ensin adapterin Samsung kännykkääni sopivaksi. Sain kuin sainkin tuon kiinnitysosan liitettyä kännykkäkotelon sisään, kun leikkasin muovireunoja vähän ylimääräisiä pois ja avarsin koteloni linssin reikää että kierreholkki adapterista mahtui esiin. Siihen saa nyt kierrettyä tämän mikroskoopin ja kas, hyvin toimii. Kuva on pyöreä kuten voi mikroskoopista odottaakin. Keskusta on kuvassa selkeä ja tarkennus säätönamiskasta toimii hyvin. Litteät kohteen suurentaa selkeäksi mutta kolmiulotteinen jää reunoilta epäselväksi. Kärpäsen verkko silmä näkyy hyvin, mutta maitosolut tai hiiva ei erotu näin pienellä suurennoksella. Kuitenkin on käypäinen moneen jota muutoin ei voi nähdä.
- Hangonkylä, Finland - ()

Microscopio 60-100x para iPhone4/4S

★★★★★
★★★★★
2 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Ten tu propio microscopio en casa, solo tienes instalarlo en tu móvil iPhone para empezar a usar, viene con carcasa y luces LED. Excelente para tener una mejor toma de microbios o simplemente para saber si un billete es falso. ¡Una vez que lo tengas la curiosidad no te permitirá dejar de usarlo!

Especificaciones:

  • Largo: 90mm

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: