Lentes con Efectos | para iPad y iPhone
Estos lentes que se colocan en la cámara incorporada de tu tableta iPad o móvil iPhone, te traerán efectos alucinantes dándote mas vida a tus fotos comunes.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-08-14)
 • Foto del producto de Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-08-14)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Helppo laittaa puhelimeen ja toimii niinkuin luvataan! Ei pahan hintaisiakaan, joten kannatan! Kun haluaa kuviin erillaisuutta on nämä hyviä!
- Turku, Finland - ()
4/5 Tällä saa otettua ihan hienoja kalansilmä-kuvia. Erinomainen hintalaatu suhde. Ainoana miinuksena on että tavara on hieman heppoista tekoa, ei kannata kuljettaa taskussa :D
- Masku, Finland - ()
3/5 Aika peruslinssi. Halvempi kuin paikallisesta putiikista. Ei carl zeiss -tasoinen, mutta saa hauskan efektin aikaiseksi. Eli satunnaisten lisätarvikkeiden joukossa jatkaa elämäänsä.
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Ihan hauskan oloinen linssi, mutta iPhonen "ympärille" tuleva muoviosio oli jo tullessa rikki, joten ei pystynyt käyttämään tarkoitetulla tavalla. Itse linssi kuitenkin tekee ihan hauskaa efektiä "normaaliin kännykkäkuvien räpsimiseen".
- Lahti, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tätä tuotetta puhelimella kuvauksiin, erittäin helppo käyttää ja tuote on todella laadukas! Hinta on kohtuu edullinen ja tämän tuotteen arvoinen! Ostos oli todella hyvä, suosittelen kaikille!
- Alajärvi, Finland - ()
3/5 Tuote tuo kyllä kalansilmä efektin esiin, mutta vaatii tarkkaa asettelua ainankin omaan puhelimeeni, heilahtaa myös aika herkästi. Hinnaltaan kyllä vastaa tuotteen laatua. Käyttämään kyllä pystyy kunhan jaksaa asetella
- Savitaipale, Finland - ()

Lentes con Efectos

para iPad y iPhone

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Estos lentes que se colocan en la cámara incorporada de tu tableta iPad o móvil iPhone, te traerán efectos alucinantes dándote mas vida a tus fotos comunes. Cada lente viene con un sistema de soporte que asemeja un clip, así que no tendrás que sufrir mucho en colocar el lente encima de la cámara. Puedes escoger entre varios lentes para diferentes efectos.

Especificaciones:

 • Clip: 5cm
 • Adecuado para tomas con diámetro de 2.5cm
 • Peso: 0.026Kg

Detalles del paquete:

 • 1x Lente
  1x Clip

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 3.95
Lente
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares