iPhone 4 Defensas | Carcasa Bumper
Protege tu iPhone con esta carcasa bumper, envuelve los lados de tu iPhone con su goma, dejando al descubierto la parte trasera y delantera del teléfono, así no perderás el diseño exclusivo de los teléfonos Apple.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Erja R.
    Erja R. (2014-04-25)

4/5 Kyllä tuo tehtävänsä hoiti, mutta pidemmän käytön jälkeen tuo hieno nukkapinta kulahti melko ikävän näköiseksi. Hintaansa nähden ihan hyvä suojareunus
- Asikkala, Finland - ()
4/5 Toimii nasevasti. Istuu ihan hyvin. Hieman muovisen tuntoinen, mutta hinta-laatu -suhde silti kohtaa hyvin. Tuli nopeasti perille. Kaiken kaikkiaan toimiva tuote. Voi suositella.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Ostin mustan suojakuoren kolme kuukautta sitten ja hyvin on toiminut ja myös työkaverit ovat kehuneet suojakuoria, kun ovat muutaman kerran puhelintani lainanneet.

Ainoa miinus tulee siitä, että IPhonen päällä olevan napin nuppi lähti omille teilleen, kun olin ottanut kuoria puhelimeni päältä noin 20 kertaa pois.

Nyt tietenkin joku ihmettelee, että miksi otin kuoria ylipäätään pois?

No siksi, koska mulla on tarvikelaturi ja se on millin isompi kuin IPhonen oma laturi ja näin ollen se ei mene ns. loppuun asti, vaan joko puhelinta pitää ladata pystyasennossa tai sitten ottaa kuoret pois.
- Pori, Finland - ()
5/5 Täydellinen perus-bumper, kestävän oloinen. Pysyy hyvin paikoillaan eikä heilu. Pääsy kaikkiin nappeihin onnistuu. Mielestäni kätevämpi suoja puhelimelle kuin takakuoren peittävät mallit.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen reunakehys iphoneen.En ole huomannut laadussakaan mitään valittamista verrattuna aplen omaan reunakehykseen joka minulla oli aikaisemmin.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Hyvät suojukset ja kestäneet vielä ehjänäkin. Tilasin kerralla useammat ja värit on sellaisia kuin kuvassa. Halpa hinta, toimii loistavastti.
- Joensuu, Finland - ()

iPhone 4 Defensas

Carcasa Bumper

★★★★★
★★★★★
24 Comentarios

  • Tax free
  • 12 months warranty
  • 30 day return policy
General:

Protege tu iPhone con esta carcasa bumper, envuelve los lados de tu iPhone con su goma, dejando al descubierto la parte trasera y delantera del teléfono, así no perderás el diseño exclusivo de los teléfonos Apple.

 Especificaciones técnicas:

- Compatible con iPhone 4


Garantía:

1 años

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 4.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: