iPhone/iPad/iPod | Cable USB Colorido
Tu cable USB con un toque de color, ya no tienes que tener el aburrido blanco y monótono de siempre. Dale un toque único a tu cable y destácate de los demás.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Leona P.
  Leona P. (2016-01-10)
 • Foto del producto de Leona P.
  Leona P. (2016-01-10)
 • Foto del producto de Martina H.
  Martina H. (2014-11-25)
 • Foto del producto de Jari H.
  Jari H. (2014-07-10)

4/5 Tuotteen hinta- / laatusuhde oli mielestäni hyvä ja se vastasi odotuksia. Ehkä jopa ylitti ne. Tuote toimi käytössä juuri niinkuin pitääkin, ei ongelmia, ei häiriöitä. Vakaa käytettävyys ja käyttökokemusten perusteella alkuperäistä Apple-tuotetta vastaava toiminta. Tuote on mielestäni ehdottomasti hintansa väärti!
Janne N. - Savonlinna, Finland - ()
4/5 Perus kaapeli Applelle. Toimii niinkuin pitääkin. Laadultaan, ehkä vähän heikohko, mutta hinta on silti edullinen. Odotukset oli, että toimisi paremmin kuin edellinen e-villestä tilattu kaapeli ja ainakin tähän asti on toiminutkin.
Ilari S. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Toimiva piuha. Mukavaa väriä antaa myös samalla. Ei ole valittamista. Sopii 3RD generation iPadin lataukseen ja toki myös iPhone 4:sen lataamiseen.
Toni B. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Toimii ja lataa puhelinta aivan kuten alkuperäinenkin kaapeli. Johto ei mene solmuun ja tuntuu tukevalta. Liittimet myös hyvän tuntuisia. Suosittelen!
Ilari . - Espoo, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän kaapelin kahdessa eri värissä, kun alkuperäinen Applen laturi meni rikki. Toinen kaapeleista toimii edelleen, mutta toinen ei enää lataa muutaman kuukauden jälkeen. Hinta-laatu-suhteeltaan kuitenkin aika hyvä tuote! Kivan värinen laturi piristää päivää kivasti.
Leona P. - Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä johto Applelle. Parasta johdossa se kun on erivärinen kuin muut laturin johdot. Löytyy helposti keltaisena. Laadukkaan oloinen. Toiminut moitteetta jo 6kk.
Henri J. - Oulu, Finland - ()

iPhone/iPad/iPod

Cable USB Colorido

★★★★★
★★★★★
31 Comentarios

Tu cable USB con un toque de color, ya no tienes que tener el aburrido blanco y monótono de siempre. Dale un toque único a tu cable y destácate de los demás.

5.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares