iPhone / iPod | Cargador Retráctil
Cargador retráctil para iPod y iPhone 3, ahorra espacio y mantén tu lugar ordenado. Cada vez lo tengas que cargar tu dispositivo, solo tienes que jalar el cable y guardarlo cuando no lo uses en el mismo cargador.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Aleksei G.
    Aleksei G. (2016-04-30)
  • Foto del producto de Janne O.
    Janne O. (2014-09-23)

5/5 Todella hyvin toimii. Nyt mökilläkin on oma laturi kun aina unohtui kotiin. Hinta laatusuhde todella kohdillaan. Olen todella tyytyväinen ostokseen.
- Tesjoki, Finland - ()
5/5 Tämänkään tuotteen laadusta en voi vielä sanoa mitään, koska juuri nyt on puhelin piuhan päässä latautumassa. Ensituntuma kuitenkin hyvä: jämäkän oloinen, puhelimeen tuleva liitin tukeva ja pistoke sopivan kokoinen ja napakka. Puhelin alkoi latautumaan välittömästi. Hyvä varalaturi tai pitää duunissa. Hinta/laatu on erinomainen. Jos tarvitset korvike- ja/tai toista laturia, niin osta tämä! Samalla voit säästää Applen alkuperäistä laturia, tai osta kadonneen/rikkoutuneen laturin paikkaajaksi. Hinta on järjettömän halpa, joten jos kosahtaa, et tee konkurssia. Suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Puhelimen lataamiseen käytetty,yllättävän iso laturi, johto ei irtoa,merkkivalo. Hinta erittäin edullinen, hinta laatu suhde hyvä. Toimiva kokonaisuus
- Myllykoski, Finland - ()
3/5 Tavallinen hyvälaatuinen latauskaapelit. Johto on kätevä eikä mene helposti solmuun ja liittimet tuntuvat ainakin toistaiseksi yllättävänkin laadukkailta.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Teinihirviöt on karseita - mikään ei kestä, tai jos kestää, niin häviää !

Jollei e-ville.com'a olisi, voisi mennä hermo, tai joutua sossun luukulle !

Tällä hinnalla latauslaitteita voi ostaa varastoon, ja huoookasta !
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 ihan toimiva laturi ipadille iphonelle.
- Vantaa, Finland - ()

iPhone / iPod

Cargador Retráctil

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Cargador retráctil para iPod y iPhone 3, ahorra espacio y mantén tu lugar ordenado. Cada vez lo tengas que cargar tu dispositivo, solo tienes que jalar el cable y guardarlo cuando no lo uses en el mismo cargador. 

 

Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: