Luces Decorativas para Coche | Blancas
Decora tu coche ya sea en el interior o exterior con estas bombillas LED. Veras como las personas alrededor tuyo te admiran por tener un coche bien afinado.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Matti V.
  Matti V. (2017-05-07)
 • Foto del producto de Ville L.
  Ville L. (2015-11-11)
 • Foto del producto de Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Foto del producto de Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Foto del producto de Raija S.
  Raija S. (2013-12-29)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Antavat terassille aivan uuden ilmeen ja virta tulee akusta huolettomasti, eikun mielikuvitusta peliin ja ovat säänkestäviä kerta alustavaloiksi suunniteltu.
- Salo, Finland - ()
4/5 Mulla käytössä baaritiskin vitriinin valoina. Toimii. Virranlähteenä autonakku. Täältä koti baarin tekoon löytyy mitä vain. Valoteho ja asennattavuus hyviä.
- Pori, Finland - ()
4/5 Luulin ensin, että tuolta paketista tulee ulos plus ja miinuspiuhat. Muuntajaan laitettuna en sitten saanut millään valoa palamaan. Otin siten paketin kokonaan auki ja huomasin, että noissa yksittäisissä piuhuissa on + ja - johdot ja hyvinhän se lähti toimimaan. Valaisuteho on juuri sopiva, koska ajattelin laittaa vessaan vain tunnelmavalaistukseksi..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Åaketti vaikutti asialliselta lamput suht kestäviltä, ongelmia saattaa tulla liitosten kestävyydessä mutta ei tunhintaisesta paketista liikoja voi odottaa. tarkoitus laittaa asuntoauton sisävaloiksi.
- Kuivanto, Finland - ()
5/5 ostin näitää autoon sisälle toimitus kun mull on yheen vanhaa 88 vuosmallimem auto mitä on yhenn pienen lampuu katton ja sillä ei näkee niin paljoon niin näitää valotta autaa varmasti 1000 kertaa parempiin. :-)
- Tammisaari, Finland - ()
3/5 Tilasin mopooni ja toimii tosi hyvin!
- Masala, Finland - ()

Luces Decorativas para Coche

Blancas

★★★★★
★★★★★
17 Comentarios

General:

Decora tu coche ya sea en el interior o exterior con estas bombillas LED. Veras como las personas alrededor tuyo te admiran por tener un coche bien afinado. Solo acuérdate de no lavar tu coche en un auto lavado después de instalar las luces, deja pasar por lo menos 24 horas.

 

Esecificaciones Técnicas:

 • Voltaje conveniente: 12V
 • Lavado de autos, no se recomienda en 24 horas después de la instalación.
 • Nota: Por favor, respetar las leyes locales al instalar los LEDs

Garantía:

1 años