Pantalla Anti Brillo
Si cuando manejas, los brillos de otros coches o los rayos solares no te dejan manejar cómodamente.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Petron
  Petron (2015-03-29)
 • Foto del producto de Petron
  Petron (2015-03-29)
 • Foto del producto de Hannu T.
  Hannu T. (2014-12-20)
 • Foto del producto de Hannu T.
  Hannu T. (2014-12-20)
 • Foto del producto de Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)
 • Foto del producto de Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)
 • Foto del producto de Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)
 • Foto del producto de Sami L.
  Sami L. (2014-01-04)

5/5 Väldigt bra. Två olika fönster en i gul och den andra som normala solglasögon. Har väldigt mycket nytta med denna. Slipper leta efter solglasögon.
- Hudiksvall, Sweden - ()
4/5 Käyttökokemusta on vielä vähän, sillä häikäisysuojalle ei pimeinpään vuodenaikaan juurikaan ole ollut tarvetta ja autoilukin kovien pakkasten vuoksi vähäistä. Laite toimitettiin luvatussa ajassa, oli suhteellisen edullinen ja vähäisen käyttökokemuksen perusteella näyttää hyvin toimivalta.
- Nurmijärvi, Finland - ()
2/5 Käytän sitä Octaviassa. Se sijoittuu siihen OK. Käytössä tuote on jonkin verran kömpelö ja se johtuu nähdäkseni kömpelöstä toteutuksesta. Koko häkkyrä on liian paksu. Tuotekehittelyä saisi jatkaa.
- Karjaa, Finland - ()
3/5 OStin tämän aikanani lisäsuojaksi tila-autoomme kun ikävästi pääsi häikäisemään aurinko lipan alta. Asentaminen hiukan hankalaa meidän "pullean" aurinkolipan takia, jos suora litteä lippa niin helposti saa tiukalle ja pysymään paikoillaan. Lisäkiinnitin ruuvilla lippaan. Pakkaskestävyys ei ollut huippua. Kannakkeet rikkoituivat oliko nyt toisen talven alussa vai jo peräti ensimmäisen talven aikana. Mutta hyödyllinen oli niin kauan kuin kesti ja tuli tarpeeseen.
- Siilinjärvi, Finland - ()
3/5 Auton auringon häikäisysuoja vaatii oikeastaan kaksi kättä käännettäessä paikalleen ja taas pois. Siinä on päällekkäin 2 "lappua", jotka eivät yhdellä kädellä käänny paikalleen ja taas sitten pois eli on irroitettava auton ohjauspyörästä.
- Kaarina, Finland - ()
4/5 Kaikkea se kiinalainen keksii - keksii, kun on puute. Keväthangille ehdoton tuo keltainen väri ja vaikka molemmat ilta-aurinkoon, kun et tahdo nähdä mitään tuulilasin läpi. Helppo asentaa ja tukevasti kiinni auton lipassa. Epäilin äänekkääksi, mutta ei rämise yhtään ajaessa. Näitä pitää ostaa sukulaisillekin lahjaksi.
- Keitele, Finland - ()

Pantalla Anti Brillo

★★★★★
★★★★★
12 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Si cuando manejas, los brillos de otros coches o los rayos solares no te dejan manejar cómodamente. Pues es hora que instales esta pantalla, solo lo tienes que colocar en el tapasol de tu coche y usar la pantalla adecuada para cualquier condición de manejo.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 110x320x2mm