Tiras Decorativas Aire | 10 Piezas
Decora las rejillas del aire acondicionado en tu coche, veras la diferencia enseguida.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Mikko H.
    Mikko H. (2017-03-20)
  • Foto del producto de Hristo I.
    Hristo I. (2014-09-15)

4/5 nauha tuli rullana ja sen vuoksi oli hankalaa saada sitä suoraksi (oli jopa valmiiksi kurtussa). Lähetys sisälsi extra pituutta kuitenkin, joten kurtut ei haitannut kun ne leikkasi pois.
- Raahe, Finland - ()
4/5 Laadukkaan tuntuista hopeanauhaa ja tarttuu hyvin tuuletusritilöihin. Itse päädyin asentamaan ainoastaan ylimpään ja alimpaan, koska Golffin ritilä on niin tiheä, että ei oikein ilma enää mahtunut kiertämään välistä.
- Pukkila, Finland - ()
1/5 Eipä ole tullut vielä kokeiltua kun toimitus on kestänyt yli 5vkoa. Pyysivät vielä odottaamaan ennen kun tehdään mitään hätiköityä. Nopeammin tulee kun tilaa suoraan kiinasta
- Saariselkä, Finland - ()
3/5 Paketti kolahti postilaatikkoon ja eikun ensimmäisenä asentelemaan, näyttää kyllä siistiltä, mutta koko rulla oli umpi kurtussa ja eikä siitä oikein enää tuulettimien ritilään ruvettu sooloileen kun ei saanut suoraksi. Onneksi sitä nauhaa oli sen verta paljon, niin päätin tehdä ovisuojat. Sai suurimmaksi osaksi taiteltuu. Joissain kohti liimapinta oli pilalla, vähän joutu liimailee uudestaan... Täytyy laittaa seuraavaksi kuvaa, että sopii muuhunki tarkoitukseen. Ainut miinus oli tuo pakkaus. Siihen voisi vähän panostaa, jotta tulisi täysin ehjänä perille.
- Kuhmoinen, Finland - ()
2/5 luulin että ne ovat valmiiksi leikattu mutta ei ollu jotenka jouduin itte väsäämään tosi vaikeeta mutta kivalta näyttää
- Espoo, Finland - ()
5/5 mycket bra produkt och jag är mycket glad att du handlar
- Rätan, Sweden - ()

Tiras Decorativas Aire

10 Piezas

★★★★★
★★★★★
12 Comentarios

Decora las rejillas del aire acondicionado en tu coche, veras la diferencia enseguida. Fácil de usar e instalar, solo tienes que cortar las tiras según las medidas que requieras y sujetarlas a la rejilla, sin adhesivos ni perforaciones que puedan dañar tu coche.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 20cm
  • Material: ABS
  • Color: plata

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 6.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares