Organizador para Carros | Respaldo
Organiza los objetos o artículos de tu carro con este versátil organizador para carros, solo lo tienes que sujetar al respaldo de tu asiento. Tiene varios compartimientos para colocar de todo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Andrei S.
  Andrei S. (2015-11-14)
 • Foto del producto de Mika J.
  Mika J. (2015-08-04)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-04-28)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-04-28)
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-04-24)
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-04-24)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Oli ihan tarpeellinen, autossa kulki hyin mukana, pikkusenki jos oli teräväreunaista tavaraa niin ajan kanssa rupes repeilemään. Kangas ei kestänyt. Tarrat meni melkein heti piloille. Ei kannata laittaa mitään painavaa. Huomasin että taskut jossa oli jotai paperia ja sun muuta kevyttä ne taskut pysy ehjinä. Kerran oli muutama moottoripyörän eturatasta ja päätin laittaa ne näihin taskuihinm jotta pysyisi tallessa, siinä ajan pomppiessa rattaat heilu jonkin verran, niin taskut hajalle.

Muuten oli käytännöllinen ja hyvä, mutta ei nyt sattunut omia tavaratarpeita kantamaan.
Mikko H. - Kuhmoinen, Finland - ()
5/5 lapsi tykkanu kovasti heti tavaroiden tayna helpo asentaa
Andrei S. - Toijala, Finland - ()
3/5 Itsellä ongelmaksi on muodostunut toisen alanarun kiinnitys, kun kunnollista paikkaa solmia se ei ole autossani tarjolla. Jotenkin olen saanut sen viriteltyä kumminkin, mutta aina välillä irtoaa. Jos alanarua tai -naruja ei saa kiinnitettyä, selkänojataskukokonaisuus riippuu ikävästi vapaana. Jos siinä on silloin tavaraa, ne heiluvat takapenkillä istujaa päin. Toinen pullotaskuista on niin pieni, että kovin iso pullo siihen ei mahdu. Pääosin ihan ok tuote.
Joona M. - Helsinki, Finland - ()
1/5 En suosittele, Kuvassa näyttää huomattavasti jämäkämmälle kun onkaan. On niin lerppa ettei meinaa saada edes autoon kiinni.

Puhumattakaan että siinä joku tölkki tahi pullo kestäis.
Sami S. - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Tuote palvellut jo yli vuoden, neulokset parista taskusta hieman lähteneet repeämään, mutta hyvin kestänyt kokonaisuudessaan. Muutenkin ollut paljon tavaraa taskuissa. Hakaneuloilla tuotteen saa tiukasti selkänojaa vasten paikoilleen.
Teemu . - Mäntsälä, Finland - ()
3/5 Hiukan on heikon oloinen tuote, ei kyllä hinnalla pilattu mutta.... Alaosasta puuttuu kiristys naru tms. , repsottaa tuossa selkänojassa. Materiaali vaikuttaa kohtuulliselta, laadun näkee sitten käytössä. Ilman tuota alareunan kiristys narua en kyllä suosittele tuotetta.
Mika J. - Saarela, Finland - ()

Organizador para Carros

Respaldo

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

Organiza los objetos o artículos de tu carro con este versátil organizador para carros, solo lo tienes que sujetar al respaldo de tu asiento. Tiene varios compartimientos para colocar de todo.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 57x38cm

7.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about días h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares