Estera Cuadrada Antideslizante
Coloca esta estera en el tablero de tu coche para puedas colocar todos tus accesorios, ya sea monedas, móvil, lentes de sol u otros en ella; y no se deslicen mientras manejas.

5/5 Hyvin paikallaan pysyvä liukupidike autoon, tai omassa tapauksessa yöpöydälle pitämään puhelin paikoillaan. Pysyy hyvin paikallaan ja tarjoaa paljon kitkaa pitämään puhelimen paikallaan ladatessa. Hopeisen muovikoristeen liimaus on varmaankin pettänyt jo ennen tehtaasta ulospääsyä, mutta eipä tuo käytettävyyteen vaikuta, pysyyy kuitenkin paikallaan.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Ostin kaverille lahjaksi ja tyytyväinen on ollut
- Killinkoski, Finland - ()
3/5 Pysynyt hyvin paikallaan pikkaisen kaarevan kojelaudan päällä. Reunat voisivat olla hivenen korkeammat. 5 tuuman puhelin täyttää lähes koko laatikon alan, joten paljon muuta siihen ei sitten sovikkaan.
- Porvoo, Finland - ()
2/5 Olen tottunut aiemmin liimapintaiseen tahmamattoon ja odotin tältä samoja ominaisuuksia. Tavarat kuitenkin liukuvat autoa ajaessa pois matolta reunojen yli (raskas kaasujalka kun on). Auringon lämmössä metallinen tarra nousi kuprulle ja on ruman näköinen. Koitin liimata maton kojetaululle, mutta matossa ei pysy tarrat kiinni, on niin rasvaista muovia.
- Tampere, Finland - ()
2/5 kiinnitys teipit pohjassa irtosi, samoin "merkki" etulaidasta.. eli heppoinen mutta muuten toimiva
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Kohtuullisen laadukas kuminen tavaroiden säilytysväline. Yllättävää kyllä ei liu autin konsolilla, vaikka välillä kääntäessä sen saattaisi tehdäkin. Säilytyslokerikkooon on lisättyä painoa, joten sen takia ei helposti liiku. Tarralla tai sinitarralla saa sitten paremmin kiinnitettyä. Sopi autooni hyvin ja käytän sitä päivittäin.
- Helsinki, Finland - ()

Estera Cuadrada Antideslizante

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Coloca esta estera en el tablero de tu coche para puedas colocar todos tus accesorios, ya sea monedas, móvil, lentes de sol u otros en ella; y no se deslicen mientras manejas. Evita que monedas o tú móvil se pasee de un lado a otro en el tablero de tu coche o en tu coche cuando no tienes en donde colocarlos.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 112x170x6mm
  • Color: Negro
  • Material: PVC

8.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares