Almohadilla Antideslizante | Telaraña
Previene que tus artículos colocados en tu tablero se deslicen cuando estés tomando una curva. Con este diseño divertido, sabrás que tu móvil o llaves se quedarán en un solo lugar.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Dc
  Dc (2014-10-06)
 • Foto del producto de Jeri L.
  Jeri L. (2015-09-22)
 • Foto del producto de Jarkko K.
  Jarkko K. (2014-11-04)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Excelente, muy buena, recomendada
- Bogota, Colombia - ()
4/5 *********************************************************************************************************************************************************************************************************************************
- Valkeakoski, Finland - ()
4/5 Puhelin pysyi ihan hyvin kojelaudalla. Hieman ikävämpi yllätys oli se, että valkoisella maalatut/painetut tekstit/merkinnät tartuivat puhelimeen ja kojelautaan.
- Tesjoki, Finland - ()
2/5 Tämä ei vastannut ollenkaan odotuksia. Nätti se on kojelaudalla, mutta siinä ei ole sitä tarrautuvaa pito-ominaisuutta, jota tältä tuotteelta nimenomaan vaaditaan. Luistaa mihin milloinkin. Karhutarra tarvittaisiin tämän lisäksi. Ei hyvä.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Hämähäkin seitti. Pitää kännykän autossa hyvin paikallaan jaon kivan näköinen koriste kojetaulussa jo itsellään. Hauska pikku vekotin. Pari tällaista autossa tuo kojetauluun vekkulin ilmeen...
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvin pitävä kumialusta tavaroille. Pitää hyvin auton kojelaudalla, vielä paremmin esim. lasipöydällä. Hintansa arvoinen. Joillekin tavaroille hieman pieni mutta esim kännykälle sopivan kokoinen.
- Kotka, Finland - ()

Almohadilla Antideslizante

Telaraña

★★★★★
★★★★★
23 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Previene que tus artículos colocados en tu tablero se deslicen cuando estés tomando una curva. Con este diseño divertido, sabrás que tu móvil o llaves se quedarán en un solo lugar.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 15x12cm
 • Peso: 0.1Kg

Products you might be interested in: