Almohadilla Antideslizante | Telaraña
Previene que tus artículos colocados en tu tablero se deslicen cuando estés tomando una curva. Con este diseño divertido, sabrás que tu móvil o llaves se quedarán en un solo lugar.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Dc
  Dc (2014-10-06)
 • Foto del producto de Jeri L.
  Jeri L. (2015-09-22)
 • Foto del producto de Jarkko K.
  Jarkko K. (2014-11-04)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Excelente, muy buena, recomendada
Dc - Bogota, Colombia - ()
5/5 Hämähäkin seitti. Pitää kännykän autossa hyvin paikallaan jaon kivan näköinen koriste kojetaulussa jo itsellään. Hauska pikku vekotin. Pari tällaista autossa tuo kojetauluun vekkulin ilmeen...
Seppo L. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvin pitävä kumialusta tavaroille. Pitää hyvin auton kojelaudalla, vielä paremmin esim. lasipöydällä. Hintansa arvoinen. Joillekin tavaroille hieman pieni mutta esim kännykälle sopivan kokoinen.
Juho K. - Kotka, Finland - ()
5/5 Kyllä puhelin pysyy verkon päällä paikoillaan tiukemmissakin kurveissa. Tekee siis sen minkä lupaa, eikä ole hinnalla pilattu. Tuote erilainen kuin kuvassa, verkon keskellä jotakin tekstiä.
Jeri L. - Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Auton kojelaudalta on ja tavarat pysyy paikallaan. Esim.keykäiset aurinkolasibkotelot. Lompakko ja kännykkä pysyy kuoppasellakin tiellä. Ja tarvittaessa helppo siirtää.
Juhani P. - Huittinen, Finland - ()
4/5 Hyvin pysyy tavarat kojelaudalla ilman että niitä tarvitsee metsästää lattialta heti ensimmäisessä käännöksessä. Pysyy niin aurinkolasit kuin puhelinkin. Helppo käyttää ja erikoisemman näköinen kuin mitä kaupoissa itse nähnyt.
Juha K. - Kuopio, Finland - ()

Almohadilla Antideslizante

Telaraña

★★★★★
★★★★★
20 Comentarios

Previene que tus artículos colocados en tu tablero se deslicen cuando estés tomando una curva. Con este diseño divertido, sabrás que tu móvil o llaves se quedarán en un solo lugar.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 15x12cm
 • Peso: 0.1Kg

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares