DY-100 Inversor de Corriente
Conveniente inversor de corriente para tu coche, carga o usa tu ordenador portátil o cualquier dispositivo en tu coche que no sean compatibles con un enchufe de coche.

4/5 Autoon kätevä ja pieni kokoinen invertteri. Saa ladatttua läppärin yms.

Kulkenut auton hanska lokerossa nyt vuoden verran ja toimii hyvin jakaikki kokeilemani laitteen on sen tuottaman sähkön hyäksyneet.
Ilkka L. - Piikkiö, Finland - ()
5/5 Tuote toimii kaikin puolin ja täyttää kaikki kriteerit mitä luvattiinkin, erittäin halvalla hinnalla siis erittäin laadukas tuote! Tuotteessa ei ollut mitään moitittavaa ja suosittelen sitä muillekkin.
Jesse K. - Turku, Finland - ()
3/5 Ostin tämän aurinkosähkö järjestelmääni. Tuote oli muutoin ihan ok, mutta tupakansytyttimen pää ei pysynyt tulpassaan. Olisiko ollut liian kireä jousi syyllinen. Vaihdoin pään ja toimi sen jälkeen hyvin.
Jukka K. - Espoo, Finland - ()
5/5 autossa oiva apu kun lataat verkkolaturilla laitteita. esim miniläppärin lataaminen onnistuu. on myös toimiva ylikuumenemis suoja. näppärän kokoinen laite. hinta laatu on kohdallaan.
Antti S. - Muurla, Finland - ()
2/5 Jokun mielestä sähköiskun vaara,,pikku virtaa jakaa hyvästi.tominut autossa ja mp laitteille jossa ei ole 12v saatavana.ei saatu säköiskuja oikein käytettynä kay usemmalaisella pistokkeelle.suosittelen varauksella,esim lapsiperheet voi harkita tarkoin
Kari K. - Muhos, Finland - ()
4/5 Loistava tuote läppärille jne. muille pieniruokaisille laitteille. Mökin aurinkosähköllä tuiki tarpeellinen laturille ja läppärille. Pieni kokoisena helppoa pitää mukana laukussa. Käyttänyt jo paljon ja hyvin on kestänyt.Ei turhia lämpene käytössäkään.
Risto K. - Ähtäri, Finland - ()

DY-100 Inversor de Corriente

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

General:

Conveniente inversor de corriente para tu coche, carga o usa tu ordenador portátil o cualquier dispositivo en tu coche que no sean compatibles con un enchufe de coche. Simplemente conecta el inversor en el mechero de tu coche, y podrás conectar cualquier dispositivo con un enchufe normal para tomas de corriente en ella, así de simple.


Especificaciones técnicas:

  • Dimensiones: 76 x 65 x 36 mm
  • Peso neto: 233 g
  • Peso bruto: 266 g
  • Voltaje de entrada: DC 10V-15V
  • Salida: AC 220V
  • Salida continua: 100 W
  • Sobretensión de cierre: DC 14V-16V
  • Subtensión de cierre: DC 9V-11V

Garantía:

3 meses