DY-100 Inversor de Corriente
Conveniente inversor de corriente para tu coche, carga o usa tu ordenador portátil o cualquier dispositivo en tu coche que no sean compatibles con un enchufe de coche.

4/5 Autoon kätevä ja pieni kokoinen invertteri. Saa ladatttua läppärin yms.

Kulkenut auton hanska lokerossa nyt vuoden verran ja toimii hyvin jakaikki kokeilemani laitteen on sen tuottaman sähkön hyäksyneet.
- Piikkiö, Finland - ()
5/5 Tuote toimii kaikin puolin ja täyttää kaikki kriteerit mitä luvattiinkin, erittäin halvalla hinnalla siis erittäin laadukas tuote! Tuotteessa ei ollut mitään moitittavaa ja suosittelen sitä muillekkin.
- Turku, Finland - ()
3/5 Ostin tämän aurinkosähkö järjestelmääni. Tuote oli muutoin ihan ok, mutta tupakansytyttimen pää ei pysynyt tulpassaan. Olisiko ollut liian kireä jousi syyllinen. Vaihdoin pään ja toimi sen jälkeen hyvin.
- Espoo, Finland - ()
5/5 autossa oiva apu kun lataat verkkolaturilla laitteita. esim miniläppärin lataaminen onnistuu. on myös toimiva ylikuumenemis suoja. näppärän kokoinen laite. hinta laatu on kohdallaan.
- Muurla, Finland - ()
2/5 Jokun mielestä sähköiskun vaara,,pikku virtaa jakaa hyvästi.tominut autossa ja mp laitteille jossa ei ole 12v saatavana.ei saatu säköiskuja oikein käytettynä kay usemmalaisella pistokkeelle.suosittelen varauksella,esim lapsiperheet voi harkita tarkoin
- Muhos, Finland - ()
4/5 Loistava tuote läppärille jne. muille pieniruokaisille laitteille. Mökin aurinkosähköllä tuiki tarpeellinen laturille ja läppärille. Pieni kokoisena helppoa pitää mukana laukussa. Käyttänyt jo paljon ja hyvin on kestänyt.Ei turhia lämpene käytössäkään.
- Ähtäri, Finland - ()

DY-100 Inversor de Corriente

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Conveniente inversor de corriente para tu coche, carga o usa tu ordenador portátil o cualquier dispositivo en tu coche que no sean compatibles con un enchufe de coche. Simplemente conecta el inversor en el mechero de tu coche, y podrás conectar cualquier dispositivo con un enchufe normal para tomas de corriente en ella, así de simple.


Especificaciones técnicas:

  • Dimensiones: 76 x 65 x 36 mm
  • Peso neto: 233 g
  • Peso bruto: 266 g
  • Voltaje de entrada: DC 10V-15V
  • Salida: AC 220V
  • Salida continua: 100 W
  • Sobretensión de cierre: DC 14V-16V
  • Subtensión de cierre: DC 9V-11V

Garantía:

3 meses

Productos similares

Products you might be interested in: