Cargador Mechero a USB | 4 Puertos
Carga hasta 4 dispositivos en tu coche con este adaptador de mechero a puertos USB. Ya no tienes que quedarte sin carga cuando estés en un viaje de larga distancia.

4/5 Hyvä laturi kun tarvetta ladata monta laitetta yhtäaikaa.

Hinta ja laatu on ok.

Tuote käytössä autossa ja ladattaessa tabletteja,puhelimia ja varavirtalähteitä.
Mika O. - Espoo, Finland - ()
5/5 Loisto-ostos. Eipähän tarvi enhää muksujen tapella kuka saa laata puhelimia ja tabletteja autossa ko kaikille riittää paikkoja ;)

Hinta-laatu suhde kohdillaan.

Huono puoli että hieman kuumenee käytössä.
Tintsu - ..., Finland - ()
1/5 Usb paikkojen määrä on riittävä ja saa usealle laitteelle virtaa. Tilasin laitteen navigaattorille, kameralle ja puhelimen lataukseen. Laite tuottaa niin paljon häiriotä ettei navigaattori saa signaalia ja radiosta katoaa kuuluvuus. Tämä ongelma todettu useammassa autossa.
Jippo - Kiiminki, Finland - ()
5/5 Tosi kätevä automatkalla, kun mukana on useampia kannettavia laitteita. Yleensä kun kaikista laitteista loppuu samaan aikaan virta. Hinnaltaan edullinen, en ole löytänyt suomesta tavarataloista vastaavaa laitetta.
Jyri M. - Köyliö, Finland - ()
5/5 Ei voi valittaa, ei varsinkaan tällä hinnalla. Kaikki neljä pistoketta oli käytössä pitkällä matkalla ja virtaa riitti jokaiseen ihan kohtuullisesti.
Goashem - Turku, Finland - ()
5/5 ei parempaa laturia voisi olla mullakin kun on navikaattori, tabletti jaoma puhelin sekä puolison puhelin niin saa kaikki lataukseen kun tarvitsee.
Markku T. - Räihä, Finland - ()

Cargador Mechero a USB

4 Puertos

★★★★★
★★★★★
17 Comentarios

General:

Carga hasta 4 dispositivos en tu coche con este adaptador de mechero a puertos USB. Ya no tienes que quedarte sin carga cuando estés en un viaje de larga distancia. Llega preparado a tu punto con cámara lista y cargada, iPod listo y tableta lista para la acción.

Especificaciones Técnicas:
  • Voltaje de entrada: 6V DC
  • Tensión de salida: 12V DC, 24V jue

Garantía:

6 meses

6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares