Pegatinas para Coche| Agujero de Bala
Decoración divertida para tu coche, podrás darle un ambiente de chico malo y tener agujeros de bala sin tener que dañar tu coche para ello.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Auvo V.
    Auvo V. (2016-12-02)

4/5 Autoon asennettiin. Tarrat kestivät hyvin sateessakin. Oli helppo asentaa. Poika halusi ostaa. Toimitus kesti liian pitkään. Hinta laatusuhde oli ok. Sopivat vanhan auton ruostevaurion päälle.
- Vuorentausta, Finland - ()
4/5 Luotitarrat olivat juuri sitä mitä lupasivatkin. Näyttävät todella siisteiltä liimattuna alustaansa. Hintalaatu suhde on näissä kyllä ihan kohdallaan.
- Monnanummi, Finland - ()
2/5 Laitoin tarran moottoripyörän tankkiin lommon peitoksi. Seuraavassa pesussa tarran taustaväri muuttui harmaasta vihreäksi. Alkuperäinen taustaväri oli juuri sama kuin tankissa. Harmi.
- Muhola, Finland - ()
4/5 Tosi hauskat tarrat. Osa laitettiin autoon, osa lasten polkupyöriin ja lautoihin. Muutama tarra autosta lähti ekan pesula käynnin yhteydessä.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvin pysyvät tarrat joilla saa vaikka pienet kolhut piiloon. Omaan makuun toimivat ja suosittelen jos haluaa hiukan jotain koristetta autoon. Hyvä hinta/laatusuhde.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 en ole vielä laittanut autoon mutta kunhan saadaan maalattua niin sen jälkeen laitan ja näyttävät hyvältä uskoisin että pysyy kiinni ja on kivan näköisiä
- Orimattila, Finland - ()

Pegatinas para Coche

Agujero de Bala

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Decoración divertida para tu coche, podrás darle un ambiente de chico malo y tener agujeros de bala sin tener que dañar tu coche para ello.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 1 lámina 17x10cm
  • Material: vinil

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 5.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- *Delivery time 2-4 weeks
- Product is available also from Finland-warehouse with 1-3 days delivedy time (change)  

Productos similares