Cámara vehicular Full-HD 2.7"
Cámara para el coche con lente de 120 grados para grabar todo frente al vehículo. El vídeo se almacena en una tarjeta de memoria para ser transferido a un ordenador o conectarse vía HDMI, o visto en la pantalla de 2,7 pulgadas.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Sami S.
  Sami S. (2015-10-24)

4/5 Hintaisekseen ok, imukuppi irtoilee välillä kovassa tärinässä. Työkäyttöön sopiva kun joutuu vaihtamaan autosta toiseen päivittäin. Muistikorttia mukana ei tule mutta sekään nyt ei taida olla yllätys. Toimitus tapahtui ennustetussa aikataulussa.
Jere I. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Autoon ostin ja hyvin toimii. Kuvan tarkuus hintaansa nähden tosi hyvä. Imukuppi pysyy kiinni tuulilasissa "ei kertaakaan irronnu". Ainoa miinus muisti kortti voi luiskahtaa laitten sisään... Saa kyllä ulos kun vähän ravistelee...
Juha V. - Oulu, Finland - ()
5/5 Ostin rouvan autoon, on toiminut hyvin. Käteen tuntuu ihan ok laadulta ja on toiminut moitteetta.

Valitettavasti ei ole vielä saanut kuvattua mitään ihmeellistä liikenteestä, tai no, sehän on hyvä että ei ole sattunut mitään vahinkoa.
Petri L. - Tampere, Finland - ()
5/5 Näppäränkokoinen ja helppo asentaa. Asetukset vaativat hieman paneutumista kokeile-ja-erehdy -periaatteella, mutta siinähän oppii. Toimii muuten hienosti, paitsi että joskus oven sulkemisesta tunnistaa kolauksen ja menee päälle. Sen jälkeen, kun auton käynnistää, onkin kuvausajastus sekaisin ja laite pitää buutata pariinkin kertaan. Normaalisti siis kuvaa looppina 10 minuuttia, mutta parkissa heilahdusliikkeen tunnistin antaa 3 minuuttia tallennusta. Toimii talvellakin ja kuvaa hyvin pimeällä. Hintansa väärti.
Timo N. - Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Olen ihan tyytyväinen ostokseeni, hinta / laatusuhde mielestäni hyvä.

Käyttöohjeet ylimalkaiset ja englanninkieliset, siitä miinus.

Ihan kaikille ei voi suositella, toimintakuntoon asennus ja käyttökin voi olla haasteellista "peräkylän papalle".
Kuisma K. - Hernesmaa, Finland - ()
2/5 Valitettavasti täysin käyttökelvoton tuote. Harmittaa koko ostos. Suosittelen ottamaan selvää tuotteesta mahdollisimman hyvin ennen ostopäätöstä vaikka rahallisesti ei suureesta menetyksestä ole kyse. Vaiva tosin on suuri saada tuote perille ja sen jälkeen kieleksi englanti jotta vai todeta ettei liikenne kamerana tllä tuotteella tee mtiään. Turha kiinalainen lelu. Suosittelen myyjää poistamaan tämän tuotteen myynnistä. Tutkin asiaa ja sain selville että nämä kaikki samat tuotteet on käyttökelvottomia. Kaikki ihmiset ei vaan ole jaksanut valittaa asiasta. Suurimmat taistelijat ovat saaneet jonkin laista videoa aikaiseksi mutta hekin valittavat monestakin asiasta mikä tässä mättää.
Niko P. - Espoo, Finland - ()

Cámara vehicular Full-HD 2.7"

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

Esta cámara para el coche se adhiere firmemente, al parabrisas por ejemplo, con una ventosa de succión. La cámara graba vídeo Full-HD de todo lo que ocurre frente a tu coche, gracias a su lente de 120 grados. El vídeo se almacena en una tarjeta de memoria y puede ser revisado posteriormente en caso de accidentes, transfiriéndolo al ordenador o conectándola directamente con un cable HDMI. También se puede simplemente usar la pantalla de 2,7. Tiene GPS y graba la velocidad del vehículo. Se conecta al encendedor del coche.


Especificaciones:

 • Resolución de vídeo de 1920×1080p Full-HD
 • Tecnología de compresión de vídeo de avanzada H.264
 • Cámara de 3 MP
 • 4X zoom digital desde 12cm hasta rango ilimitado
 • LCD de 2,7 pulgadas de alta resolución
 • 3 configuraciones de resolución para la captura de vídeo
 • 30/60 fps
 • Soporte para tarjeta de memoria de máximo 32GB

Detalles del paquete:

 • 1x Cámara
 • 1x Cable HDMI
 • 1x Cable para el encendedor
 • 1x Cable MiniUSB
 • 1x Ventosa de succión

Garantía:

6 meses

39.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 49.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares