Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006

Selleritukku - Myy selleriä tai kuole

Mikä ihmeen Selleritukku?

Bestseller-sanasta nimensä saanut Selleritukku on tukkumyyntiportaali, jonka kautta sinä voit tilata laadukasta, testattua kiinalaista elektroniikkaa ja kodintuotteita kauppaasi myyntiin helposti. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus Kiinakaupasta ja toimimalla suoraan tehtaiden kupeessa Kiinassa voimme varmistaa tuotteiden korkean laadun ja leikata välistä ylimääräiset välikädet.

Tarjoamme saatavillesi Kiinan parhaan elektroniikan huippuhintaan ja teemme Kiinasta ostamisesta helppoa ja vaivatonta. Toimitamme tuotteet varastoltamme Suomesta ja mikäli sinulla herää kysyttävää, saat palvelua kätevästi suomeksi. Meillä on toimisto Shenzhenissä, Kiinassa, Mäntsälässä sekä Thaimaassa, joten kansainvälinen kauppa on meille arkipäivää.

Verkkokauppaa, hankintapalveluita ja tukkumyyntiä

Selleritukun historia on Suomen suurimmassa kiinalaisessa verkkokaupassa, e-villessä. e-villen myötä meillä on pitkä kokemus niin tuotteista kuin logistiikasta Aasiassa ja Suomessa ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteita ilman välikäsiä. Verkkokaupan ja Selleritukku-myyntiportaalin lisäksi tarjoamme pohjoismaisille yrityksille hankintapalveluita Kiinassa.


<i

 • Löydä sellereitä, jota muilla ei ole

  Teemme suoraa yhteistyötä useiden valmistajien kanssa ja toimimme monien tuotteiden virallisena maahantuojana. Näin sinä saat Kiinan parhaan elektroniikan kauppaasi ensimmäisenä ja voit keskittyä myyymään selleriä

 • Helppo ja nopea toimitus

  Ylläpidämme varastoa sekä Suomessa että Kiinassa ja olemme hioneet vuosien varrella logistiikkaratkaisut ja infran kuntoon. Näin voimme tarjota tuotteillemme nopeat ja luotettavat toimitusehdot.

 • Varmempaa kauppaa

  Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus Kiinakaupasta. Kaikki tuotteemme ovat suomalaisten tuotepäälliköiden testaamia ja ne täyttävät Suomalaiset laatukriteerit, jonka myötä sinä voit olla varma, että myymäsi tuotteet ovat turvallisia ja hyväksi todettuja.

Selleritukun myyntitiimi


 • Mika Autio

  Myynti - Mika on vaikuttanut tiimissä jo useamman vuoden ajan ja on intohimoinen myyjä, jonka erikoisalue on Oukitel-puhelinmyynti, hankintayhteistyö ja Selleritukku-myyntiportaalin kehittäminen.


 • Tuomo Juvonen

  Myynti - Verkkokauppa e-villen puolelta myyntitiimiin siirtyneellä Tuomolla on kokemusta Kiinakaupasta ja verkkokaupasta lähes kymmenen vuoden ajalta. Tuomon fokusalueena on hankintayhteistyö ja erillisten brändisivustojen ja verkkokauppojen rakentaminen


 • Jukka Toivanen

  Myynti, asiakaspalvelu ja laskutus - Selleritukun Thaimaan toimistolla vaikuttava Jukka siirtyi tiimiin 2018 lopulla, mutta omaa vankan asiakaspalvelukokemuksen, johon oppeja on haettu Nokialta. Jukan vastuualueena on uusasiakashankinta ja projektiluontoinen myyntityö.


 • Ville Majanen

  Toimitusjohtaja - Ville on suurimmalle osalle tuttu verkkokauppa e-villen perustajana, toimitusjohtajana ja kasvoina. Ville työskentelee myös Selleritukun kehitystiimissä ja auttaa uusasiakashankinnassa sekä liiketoimminan kehittämisessä. Villellä on yli 12 vuoden kokemus Kiinakaupasta ja verkkokaupasta

Haluatko myydä selleriä?

Selleritukku on suljettu portaali, jonka tarkoitus on tehdä hankinnoista sinulle helppoa. Näet tuotteiden saatavuuden, hinnat ja suositushinnat kätevästi samalta verkkosivulta ja voit seurata tilaustesi käsittelyä ja kulkua helposti. Rekisteröi tili jo tänään ja liity mukaan myymään selleriä.


HomeHome

Is this page helpful?
Yes 0
No 0
Wrong/Incorrect 0