Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
10x USB Hub + EU adapter
Ten USB port lets you connect the USB port using the device to your computer easily. You like easy access to all USB ports using the device in the same place.
  • 10x USB Hub + EU adapter
  • 10x USB Hub + EU adapter
  • 10x USB Hub + EU adapter

4/5 ihan hyvä läppärin kanssa ei tartte poistaa piuhoja kokoajan.olen suositellut muille .laatu ja hinta suhde kohahdallaa.

kyllä kannatti ostaa.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Oli mitä tuotteelta odotinkin, toimii moitteettomasti. Hinta sopiva ja olen jo suositellt tuotetta ystävilleni. Tälläkin hetkellä kaikki paikat on käytössö ja ytyä riittää muuntajan tukemana.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
2/5 Töpseli on liian lyhyt, että saisi virtajohdon seinään. Pitää ostaa sellainen jatkojohto mihin kiikkerästi saa laitettua verkkovirtaa tai sitten ei laita verkkovirtaa ollenkaan vaan se mikä usb tulee. Jos laittaa verkkovirtaa kanssa saa jännitettä lisää ja se on hyvä jos lataa esim. kännykän akkua minkä käyttöikä on loppumassa.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Tietokeneen usbit loppuu hyvin äkkiä ja tällähän niitä saa lisää. On vain hidas ilman erillistä virtalähdettä. 1-3 laitetta liitettynä niin toimii vanhemmallakin koneellla. Itellä on joakine usb jaettu eri palikoilla, joista osa toimii paremmin kuin tämä, osa on taasen seinäkoristeena.

Hintaansa nähden toimiva vekotin.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuote saapui odotusten mukaisesti pikaisesti. Tuotteen toimivuus ollut vaihtelevaa. Lisävirta johdolla on vaikeuksia pysyä paikalla. Välillä kadottaa yhteyden usb portteihin koneessa. Tuotte on kummiskin toiminut pääsääntöisesti.
- Oulainen, Finland - ()
3/5 Mukana tullu virtalähde iloinen yllätys.

Ledeistä 3 kierossa, taittunut kasaamisen yhteydessä. Helppo korjata mutta kertoo laadusta. Toimii tasan niinku pitääkin.
- Kokkola, Finland - ()

10x USB Hub + EU adapter

★★★★★
★★★★★
11 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Great device for adding extra USB devices to your computer or laptop. Now you can use 10 devices at the same time from only one USB port, excellent! Backward compatible with USB 1.1.

 

Technical Specifications:

  • 10x USB 2.0 480Mbps 
  • Does not require separate drivers, Plug & Play 
  • System Requirements:

Free USB port

 

 

 

 


Warranty:

6 months

6.95 £ + VAT
Norm. 13.95
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: