4x4 Rubik's Cube

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Marko P.
  Marko P. (2017-04-12)
 • Product photo from Karlo L.
  Karlo L. (2016-05-15)
 • Product photo from Harri K.
  Harri K. (2014-04-09)

4/5 Erittäin edullinen 4x4-kuutio. Tämä on tosin tulossa joululahjaksi, joten vaikea arvostella vielä muuta kuin hintaa, mutta vaikuttaa toimivalta. Eiköhän tätä ratkoessa kulu ilta jos toinenkin.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Rubikin kuutio 4 x 4. Pulmaa taas kerrakseen. Tässä menee jonkin aikaa että mitenköhän tämä menee, Tuote oli epäkuntoinen, Mutta mutkattomasti vaihtui uuteen tuotteeseen.. Ei voi muuta kuin suositella, JA Tulen kyllä jatkossakin tilaamaan teiltä jos tulee tarvetta. ;)
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Hyvä ja simppelisti toimiva rubikin kuutio. Linjat pyörivät hyvin kunhan ovat vain kohillaan. Ruudut tuntuvat hyviltä ja laadukkailta, ei vain todella halvoilta muoviläjitä. Tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä ja suosittelen ostamaan jos on kiinnostunut.
- Kaisajoki, Finland - ()
3/5 Tuote on kerrassaan surkea. Ei ollut kallis mutta ei sitä voi kyllä käyttääkkään muuhun kuin paperin painina. Palaset hajoavat heti ja kuutio jumittaa aivan joka käännöksellä. Samalla hinnalla saa tilattu Amerikasta tai suoraan Kiinasta speedcuben joka on ylivoimaisesti tätä parempi ja maksaa vain 3 euroa enemmin:
- Salo, Finland - ()
4/5 Hauskaa lahja sekä lapselle, että aikuiselle. Katsoin ohjeet YouTubesta miten saa kootun valmiiksi. Hyvä hinta-laatu suhde. Materiaali on ihan kevyttä muovia. Ei paina käsissä.
- Lempäälä, Finland - ()
Toiminut niin kun pitääki.Suosittelen
- Kannus, Finland - ()

4x4 Rubik's Cube

★★★★★
★★★★★
6 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy

General:

We all had a 3x3 cube when we were kids, and if you thought that wasn't challenging enough, you need to try out the all new 4x4 cube! This is only for experts, and provides a rewarding sort of challenge to those who can handle the pressure!