Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Clothes Hook Camera
This agent naulakkokamera to save the image up to 1280 x 960 resolution. Special design and advanced storage technology make the device truly practical. The device is easy to install, although the office, home or almost anywhere.
 • Clothes Hook Camera
 • Clothes Hook Camera
 • Clothes Hook Camera
 • Clothes Hook Camera
 • Clothes Hook Camera

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Khadija M.
  Khadija M. (2017-01-10)
 • Product photo from Veikko J.
  Veikko J. (2016-06-30)
 • Product photo from Arttu O.
  Arttu O. (2014-03-22)

5/5 Ihan kiva tuote. Kokeiltiin koiraan ja nyt olemme viisaampia siitä, mitä koira touhuaa päivittäin. ????????
- Sipoo-box, Finland - ()
5/5 Tämä agentin naulakkokamera tallentaa kuvaa jopa 1280x960 resoluutiolla. Erikoinen muotoilu ja edistyksellinen tallennusteknologia tekevät laitteesta todella käytännöllisen. Laite on helppo asentaa vaikka toimistoon, kotiin tai melkein minne vain.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tilaus saapui sovitussa ajassa. Pakettiin ei ilmeisesti kuulu laturia vaikka kuva sen antaa ymmärtää. Kameran käyttö on aika taiturointia.

Tämän olen oppinut laitteestani tähän mennessä:

- Kun kytket kameran mukana tulevalla kaapelilla PChen usb-porttiin, niin kameran kytkin täytyy olla off-asennossa. Punainen valo syttyy tällöin ja vilkkuu. Se latautuu nyt. Resurssien halinta- näytössä näet kameran usb-muistitikkuna ja kun avaat sen, näet kaksi hakemistoa. Videot johon tallenteet säilytetään avi-tiedostoina ja time -tiedosto jonka avattuasi näet päivämäärän. Voit muokata päivämäärän haluamaksesi, mutta muista säilyttää sama muoto ja muista myös tallentaa tiedosto. Kamera hakee päivämäärän vasta silloin kun laitat kameran päälle ja se alkaa kuvata joten ota tämä huomioon kun asetat päivämäärää. Jostain syystä minulla ei aina pysynyt asetettu päivämäärä, vaan se muuttui aina alkuperäiseen.

-Avi-tiedostoja toistaa ainakin VLC media player (ilmainen)

-Kameran käyttö on kinkkistä, mutta minun kamerani toimi näin:

Paina nappia n 3s ajan, syttyy punainen valo. Jos painat nappia kerran, kamera nauhoittaa 10 min tiedostoja 10 kpl putkeen.

Kun valo palaa punaisena, painat kaksi kertaa, valo alkaa vilkkua ja sitten painat kerran, kamera nauhoittaa 5 min tiedostoja havaitessaan liikettä.

-Kuvan laatu ei ole kovin hyvää, varsinkaan jos valaistus on heikko. Ja vaikuttaa siltä että liiketunnistin on äärimmäisen herkkä liikkeelle mutta myös valoisuuden muutoksille.

Olin yhteydessä asiakaspalveluun kun tuskailin kameran toimintojen kanssa. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja asiallisesti ja olisin voinut palauttaa tuotteen mutta päätin että pidän sen.
- Mellilä, Finland - ()
5/5 toimii hyvin ja on huomaamaton niinkuin pitääkin . . . .
- Klaukkala, Finland - ()
4/5 Huomaamaton kamera, liiketunnistin tuntuu toimivan hyvin.

Ottaa äänen adiallisesti ja akkukin kestää suunnilleen luvatun ajan.

Kokokijuhyhyvyvjbunknlmomonibubuninininininininininininininininininininini kele!
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Ohjeet käännetty todella huonosti, ei saanut mitään selvää. Pienen pyörittelyn jälkeen kameran ja liiketunnistuksen käynnistys onnistui. Kuvia ja videoita kyllä otti mutta ei näkynyt koneella mitään. Videoissa kuului ääni mutta kuva pelkkää mustaa. Runko vahva eli kestää myös naulakkona, ei herätä huomiota. Usb liitäntä oli hieman heikon oloinen. En voi suositella.
- Kuopio, Finland - ()

Clothes Hook Camera

★★★★★
★★★★★
12 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:


You would think that on frst glance this is just another standard coat hanger. However, this coat hanger lives a double life, it is in fact, a double agent! Craftily hidden within is a mini spy camera, which is capable of an impressive 1280x960 resolution. The device has an internal Li-on battery, which can easily be charged with the accompanying charger. Has a built in microphone. 

Features:

 • Micro SC (TF) memory card slot: support for up to 16 GB 
 • USB interface 
 • Built-in microphone 
 • Video Format: AVI 
 • The video is saved after 30 minutes, or when the product runs out of power 
 • Dimensions: 118 x 36 x 60 mm 
 • Weight: 37 g 

Warranty:

3 months

Similar Products

Products you might be interested in: