Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Ergonomic laser mouse
Ergonomic laser mouse designed like something you have never seen before. This mouse challenges you to change your old habit and help you to avoid aches and pains when using normal computer mouse day in day out.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Anton T.
  Anton T. (2017-08-27)
 • Product photo from Anton T.
  Anton T. (2017-08-27)
 • Product photo from Anton T.
  Anton T. (2017-08-27)
 • Product photo from Pekka H.
  Pekka H. (2015-11-08)
 • Product photo from Pekka H.
  Pekka H. (2015-11-08)

Customers' Contributed Video

5/5 Auttoi ainakin minun hiirikäsivaivoihin. Hiukan opettelua vaati uudenlainen muotoilu, mutta muutamassa päivässä tottui. Hinta-laatusuhde mielestäni erinomainen. Voin suositella, jos perinteinen hiiri aiheuttaa kipuja.
- Anttola, Finland - ()
5/5 Käytän päivittäin tietokoneen yhteydessä kotioloissa. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen,ranteen ja olkapään vaivat on hävinneet ettei tarvinnut lääkärihoitoa.En olis arvannut et vääränlainen hiiri aiheutti tuon.Hintakin oli ihan sopiva...suosittelen lämpimästi .
- Lieto as, Finland - ()
3/5 Hiiren huonona puolena on se, että sen pohjassa liukupinnat ovat liian suuret ja tuon takia kun hiiren vauhti hidastuu, kitka kasvaakin liian suureksi paikottamaan hiiren osoitinta esim. rastitettavan ruudun päälle. Mutta tavallainen käyttäjä ei ehkä kitkan kasvamista havaitse hiiren vauhdin vähetessä.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Ensivaikutelma tästä ergonomisesta laserhiirestä oli positiivinen. Se näyttää olevan hyvin laadukas ja muotoilu on tarkkaan ajateltua. Se istuu käteen todella hyvin ja kättä vasten tulevat pinnat on kuvioitu ja hieman kumimaiset, niin että se tuntuu miellyttävälle kädessä. Myös ranteen alle tuleva kieleke on samanlaista pintaa, mikä estää käden ja alustan välisen kosketuksen.

Kaikki hiiren painikkeet on helposti sormien ulottuvilla, niin että käyttö on helppoa ja vaivatonta. Hiirtä käytettäessä ranteeseen ei tule samanlaista kiertoa kuin perinteisellä hiirellä. Olettaa voisi että tämä ei pitkässäkään käytössä aiheuta hiirikäsivaivoja.

Jo lyhyen käytön jälkeen hiiri alkoi tuntu omalta ja käteen sopivalta. Tarkkaan hiirityöskentelyyn kuten kuvien editointiin, tämä varmaankin vaatii hieman harjoittelua ja aika näyttää, miten hyvin se sujuu tällä hiirellä.

Mutta tämän hetken kokemuksen perusteella tätä hiirtä voi suositella jokaiselle.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tyykkään paljon, tää on hieno tuote. Hiiri tuntuu taistelurobootin ohjaimelta mechwarrior tyyliin, on iso ja tukeva kooltaan, istuu todella tyydyttävästi kädessä ja 5 nappia antaa kaikki tarvittavat toiminnot. Totuin sen käyttöön viidessä minuutissa. Hyvin suunniteltu.

Napit on sijoitettu hyviin paikkoihin, hiiren irrotettava alusta antaa koko käden levätä mukavasti päällä, hiiri näyttää siistiltä ja materiaalit mukavan tuntuisia.

Ainoana moitteena on hiiren sensori joka toimii ihan hyvin isoissa liikkeissä, mutta pikku-tarkka liikahduksissa se on hiemän jäykkä. Isolla näyttöresoluutiolla pienien yksityiskohtien klikkaaminen tai pikseli grafiikan piirtäminen ei suju täysin jouhevasti, kun joutuu työntämään isoa hiirtä liikkeelle sen verran että kursori liikahtaa, mutta ei työntää niin voimakkaasti että liikahdus menesi ylipitkälle.

Myös hiiren napit saattavat aiheuttaa klikkauksen menevän huti, koska napit ovat sivussa ja kun niitä painaa, voi vahingossa työntää hiiren ohi siitä mistä halusi klikata, joten joutuu käyttämään enemmän voimaa pidättääkseen hiirtä paikoillaan pikku-tarkoissa painalluksissa.

TL;DR: Hieno ergonominen mechwarrior megahiiri, joka on hyvä isoissa liikkeissä, mutta hieman kömpelö pikku-tarkoissa painalluksissa. Hinta, laatu ja tuntuma on hyvä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hiiri oli muuten hyvä, mutta tuotekuvauksesta poiketen se oli langallinen. Hiiri on erittäin hyvä niille jotka käyttävä ttöiden vuoksi paljon hiirtä päivittäin.
- Vantaa, Finland - ()

Ergonomic laser mouse

★★★★★
★★★★★
19 Reviews

 • Tax free
 • 60 day return policy
Ergonomic laser mouse designed like something you have never seen before. This mouse challenges you to change your old habit and help you to avoid aches and pains when using normal computer mouse day in day out. The ergonomic mouse helps you to keep your wrist in a more natural position, also challenging your old bad habits. Start your own office revolution today by ordering your own ergonomic and wireless laser mouse!

 


Specifications:

 • Size: 8.7x13.5x10cm
 • DPI: Can be chosen 600, 1000 or 1600DPI

 

Package details:

 • 1 x Ergonomic laser mouse

 

Warranty:

6 months

19.95 £ + VAT
Norm. 24.95
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: