Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Nintendo Wii Wireless Controller
High-quality controller Wii! The wrist strap to prevent the liberation of the driver's hand tiukoissakin situations. Compatible with the classic controller, and motion plus nunchukin with.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Timo M.
  Timo M. (2016-12-31)
 • Product photo from Timo M.
  Timo M. (2016-12-31)
 • Product photo from Arto S.
  Arto S. (2015-08-20)
 • Product photo from Arto S.
  Arto S. (2015-08-20)
 • Product photo from Tilla A.
  Tilla A. (2015-05-25)
 • Product photo from Mikko K.
  Mikko K. (2015-04-22)
 • Product photo from Kai K.
  Kai K. (2015-02-07)
 • Product photo from Olli T.
  Olli T. (2014-10-02)
 • Product photo from Olli T.
  Olli T. (2014-10-02)
 • Product photo from Marko K.
  Marko K. (2014-08-29)

Customers' Contributed Video

5/5 Loistava ostos, toimii moitteeta ja muuta miinusta en ole huomannut kuin hinnan :) Näitä saa kolme (3) siihen hintaan mitä maksaisi alkuperäinen! Suosittelen +++++
- Hämeenkyrö, Finland - ()
5/5 Ohjaimessa on vähän lelumainen ja heppoinen tuntuma verrattuna Nintendon ohjaimiin, mutta kun ohjaimessa on silikonisuoja päällä, ei heppoisuutta enää huomaa. Ulkonäöltään tämä on tehty hämmästyttävän tarkasti alkuperäistä mukaillen, jopa ohjaimen alaosan liitännän alla oleva tuotekoodi on sama kuin Nintendon ohjaimessa. Ainoa näkyvä ero on Nintendo- ja Wii-tekstien puuttuminen.

Toiminnassa ei ole tullu vastaan mitään vikaa, yhden pelisession jälkeen ohjain on todettu täysin moitteettomasti toimivaksi. Painikkeissa on pientä jäykkyyttä (alkujäykkyyttä?) verrattuna alkuperäisohjaimeen, mutta ei ollenkaan häiritsevästi, helppo niitä on painella.

Hintaisekseen tämä on suorastaan erinomainen laite.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Toimivuus heikompaa kuin alkuperäisessä ohajimessa. Ajaa asiansa lasten pelaamiseen. Kuluttaa pattereita paljon. Hintaansa nähden ok ostos kakkosohjaimeksi.
- Juva, Finland - ()
4/5 Lasten Wii pelin ohjain, eritääin hyvä. Laatu ja kokonaisuus hyvät, Kestävä ja toimiva lasten kovassa käytössä. Suosittelen tätä tuotetta. Hinta ja laatu suhde kohdillaan. Pysyy hyvin kädessä.
- Kuusankoski, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi odotuksia.hinta ja laatu kohtaa.toimitus kesti odotettua pitempään.olen tyytyväinen tuotteeseen ja toimii juuri kuten pitääkin.
- Tuomikylä, Finland - ()
4/5 Laitteessa ristikko ei toiminut toivotulla tavalla, mutta muuten käypä tarvikeohjain. Kaksinpeliin tarvitsin ohjaimen eli siihen ihan hyvä kampe.
- Oulu, Finland - ()

Nintendo Wii Wireless Controller

★★★★★
★★★★★
46 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

This product is a high quality controller for the Wii games console. This generic controller is great for those buyers who want to gain multiplayer functionality without having to spend loads of money. This device comes with a strap which prevents you from throwing the controller. Overall good value for money.Works with the Wii Nunchuck controller.


 

Warranty:

6 months

12.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: