Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Kokoonmenevä lemmikin ruoka- juomakuppi
  • Kokoonmenevä lemmikin ruoka- juomakuppi
  • Kokoonmenevä lemmikin ruoka- juomakuppi
  • Kokoonmenevä lemmikin ruoka- juomakuppi

Customers' Contributed Video

5/5 Näppärä, koska kokoontaitettavana siitä saa tarvittaessa "vinon" mallin, jos kupin alusta sitä vaatii. Hinta ja laatu vastasi odotuksia. Etenkin matkoilla todella tarpeellinen !
- Suolahti, Finland - ()
4/5 Pennuille sopivat ruokakupit, joista iloa vielä ruokailun jälkeen keveytensä vuoksi. Leikkivät kupeilla, kuljettaen niitä sinne tänne ja kestää rikkoutumatta pienten hampaissa. Aikuisen koiran matka juoma kuppina menee myös, mutta juniorit repivät riekaleiksi.
- Masala, Finland - ()
4/5 Hyvä juomakuppi koiralle reissuun. Käyttäjäryhmä ollut oikein tyytyväinen kuppiin. Muista kupeista ei ole juurikaan juonut reissussa ollessa. Nyt oli kuppi kelvannut.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hieman pienehkö kuppi. En tiedä lukiko ilmoituksessa miten iso tuo on, mutta 2dl taitaa olla jo liikaa vettä tuohon. Mutta kyllä se autossa menee hätävarana.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Kätevä matkakuppi, taittuu todella pieneen tilaan ja kulkee hyvin mukana. Sopivan kokoinen pienelle koiralle. Avattuna on riittävän tukeva ettei romahda kesken käytön.
- Turku, Finland - ()
5/5 Yllättävänkin käytännölliseksi osoittautunut juomakuppi kääpiöpinserillemme. Aina reissussa mukana! Kestävän oloinen ja kokoontaitettavuus on iso plussa. Ei miinuksia.
- Lahti, Finland - ()

Kokoonmenevä lemmikin ruoka- juomakuppi

★★★★★
★★★★★
9 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

3 months

Similar Products

Products you might be interested in: