Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
WiFi endoscope
  • WiFi endoscope
  • WiFi endoscope
  • WiFi endoscope
  • WiFi endoscope
  • WiFi endoscope
  • WiFi endoscope

5/5 Toimiii kuten pitää, hinta-laatusuhde kohdallaan. Saa katsottua ahtaisiin paikkoihin kuten tarkoituskin.

Helppo asennus ja käyttö. Kuva kohtalainen

Kivan värinen
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Olen tehnyt nyt vasta muutaman lenkin lumisilla teillä, mutta pyörä toimii paremmin kuin osasin edes odottaa. Vaihteet, jarrut yms. tekniikka on kiitettävää tasoa. Pakettia jouduin ennakkotilaajana odottamaan lähes pari kuukautta, mutta kyllä se kannatti. Toimitus oli kuitenkin lähes päivälleen se mitä luvattiin.
- Kankaanpää, Finland - ()
3/5 Aluksi hyvä, mutta pitkään seisoi käyttämättä eikä toiminut sen jälkeen.
- Padasjoki, Finland - ()
3/5 Laitteen käyttöaplikaatio toimii moitteetta ainakin Ipad3 ja Ipad pro laitteissa. Olen käyttänyt laitetta pudonneiden työkalujen etsimiseen ahtaista konetiloista veneessä ja autossa sekä tarkistanut linnunpönttöjen pesintätilanteita. Näissä tilanteissa toiminut mainiosti, varsinkin, kun ei tarvitse pitää kuvanesityslaitetta (ipad) käsissä samalla kun pujottaa kameraa ahtaisiin tiloihin. Valoteho on kohtalainen, pikkaisen kaipaisi hieman lisää tehoa, mutta kaikista käyttötilanteista on tähän mennessä selvitty. Mainio laite.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Oivallinen väline vaikeisiin paikkoihin näkemiseen. Itse käytin sitä kattolevyn päälle näkemiseen jakorasian kautta. Suuntaa on hieman vaikea hallita, mutta senkin oppii aikanaan.
- Härmä, Finland - ()
3/5 Laadukas tuote, joka toimii teknisesti juuri niin kuin odotin. Käytettävyyden suhteen on toivomista. Itse huomasin, että tarvitsen endoskooppi-kameran, jossa on parempi ohjattavuus. Täällä kameralla menetät kontrollin kameran kohdistukseen jo noin 30 cm matkan jälkeen. Tämä tomii varmasti aivan riittävän hyvin sovelluksissa, jossa kamera roikutetaan pystysuorran putkeen esim. savupiipun hormin kuvaus. Viemäriä kuvatessa kaipaisi enemmän kontrollia.
- Turku, Finland - ()

WiFi endoscope

★★★★★
★★★★★
10 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

6 months

Similar Products

Products you might be interested in: