Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Endoscope for smartphone 2-5m

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Mika P.
  Mika P. (2017-11-06)
 • Product photo from Markku W.
  Markku W. (2017-05-07)
 • Product photo from Markku W.
  Markku W. (2017-05-07)
 • Product photo from Petri T.
  Petri T. (2017-04-23)

5/5 Todella hyvä ostos, ainut että puhelimella ei saanut toimimaan kun ei ole otg tukea..tai ei ollut sillon kun sain tuotteen haltuuni. Läppärillä ajaa hyvin asiansa ja kameran päädyssä olevien ledien kirkkauden säätö oli positiivinen kokemus, Suosittelen.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Vedenkestävä endoskooppi eli tarkastuskamera / tähystyskamera on loistava apuri tilanteisiin kun täytyy nähdä ahtaisiin paikkoihin. Tämä USB-endoskooppi mahdollistaa reaaliaikaisen videokuvan siirtämisen suoraan puhelimen tai tietokoneen näytölle.

Esimerkkejä käyttötarkoituksista:

Ilmastointikanavat

Tukkeutuneet putket ja viemärit

LVI-tarkastukset

Moottorit / konehuoneet

Auto- ja veneremontit

Talojen rakenteet

Eristykset

jne.
- Jokela, Finland - ()
2/5 No nyt ei kovin hyvää arvostelua tule. Puhelimeni joka on huaway ja androidi pohjainen ei tätä tue, eikä suostu toimimaan vaikka latasin lisäohjelman millä pitäisi toimia. En saanu myöskään tietokoneella ko laitetta toimimaan eli nyt pölyttyy toimettomana. Toki voihan tässä olla käyttäjä vikakin
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Sadevesiviemärin tukoksen tutkimiseen, seinän väliin pudonneen sähköjohdon paikallistamiseen. Saisi olla vähän jämäkämpi pidemmälle/syvemmälle mentäessä.
- Siilinjärvi, Finland - ()
3/5 Endoskoopin oma valaisin ei riitä selkeän kuvan aikaansaamiseen pimeissä kohteissa esim. imusarjan alapuolta tarkasteltaessa. Tai sitten en vaan osaa käyttää tuotetta oikein. Normaalivalaistuksessa kuvalaatu on hyvä, mutta tällaiset käyttökohteet ovat minulla vähissä.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Tilasin tuotteen ilmastointikanavien tarkastamista varten,jossa tuotteen ominaisuudet tuntuvat olevan riittävät. Itselläni on Samsung J3 ja hakemalla ilmaisen ohjelman USB kamera haulla sain laitteen toimimaan helposti ja nopeasti. Toimitus Suomen varastolta oli erittäin nopea. Sopii käyttööni ja vastaa odotuksiani.
- Luopioinen, Finland - ()

Endoscope for smartphone 2-5m

★★★★★
★★★★★
14 Reviews

 • 60 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

6 months

21.95 £ + VAT
Length
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: over 5 pcs
Next shipment is in about 2 hours 49 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: