Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Flexible tripod (L, 31cm)
Holds your digital camera in place under any situation. Whether it is a chair or railings, capture the perfect image with this flexible tripod.
 • Flexible tripod (L, 31cm)
 • Flexible tripod (L, 31cm)
 • Flexible tripod (L, 31cm)
 • Flexible tripod (L, 31cm)
 • Flexible tripod (L, 31cm)
 • Flexible tripod (L, 31cm)
 • Flexible tripod (L, 31cm)

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from RE1MA
  RE1MA (2017-10-04)
 • Product photo from RE1MA
  RE1MA (2017-10-04)

Customers' Contributed Video

4/5 Kestävä ja tukeva kolmijalka. Ei todellakaan mene rikki käytössä, sen verran jämäkkä on. Helppo kuljettaa mukana ja asettaa paikalleen. Ollut itsellä action kameran jalkana. Jalat ovat bähön jäykät, mutta se ei haittaa käytössä.
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Tuote näyttää tavalliselta kolmijalalta mutta oikesti sen jalat on paljon paksummat kuin muiden markkinoilla olevien kameroiden kolmijalkojen jalat. Tämä tekee siitä epäkäytönnöllisen ison. kolmijalka kestää aivan älyttömästi painoa ja vaikka olisi millainen kamera se kestää sen. Luulin aluksi ttei kolmijalkaa voinut taivuttaa kaikista kohdista mutta sen nivelet olivat vain todella jäykästi kiinni, niitä pittää vääntää todella paljon ja melko usein ja älyttömällä voimalla että muuttuvat jäykkyydeltään tavallisiksi. Jos sinulla on Iso ja painava kamera jossa on painava linssi ja etsit taipuvaa kolmijalkaa joka kestää tämän painon, suosittelen ehdottomasti tuotetta, muissa tilanteissa en. Tuotteen mukan tuli myös erittäin käytännöllinen adapteri joka muuttaaa kameran kolmijalan mikrofonin kolmijalaksi vaihtamalla kolmijalan päässä olevaa mutterin kierrettä erinkokoiseksi
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 tyttären pojalle ostin ja on ollut tosi tyytyväinen tuotteeseen, pystyy taipuisan kolmijalan laittamaan melkein mihin tahansa kun ottaa kuvia esim: trampoliinilla hyppiessä. iso kiitos tuotteesta, eikä kovin kauan tarvinnut odottaa kun posti toi ihan ovelle asti kun ei postilaatikkoon mahtunu, kun oli sen verran iso lähetys. :) meillä pelaa vielä myös postinkuljetus moitteettomasti :) suosittelen myös muille, kannattaa tilata :)
- Lapinlahti, Finland - ()
4/5 Kuten moni muukin, minäkin tilasin liian jykevän mallin tarpeisiini. Toimii hyvin myös perusjärkkärin kanssa. Jalustan saa todella hyvin aseteltua epätasaiselle ja muhkuraiselle pinnalle jolle ei perinteistä tripodia saa tukevasti. Kameran pyörittäminen kiinnitys ruuviin on hiukan työlästä, etenkin jos jalusta on jo taivutettu valmiiksi kuvausta varten.
- Valko, Finland - ()
5/5 Tämä oli TOSI jykevä, taisin tilata liian ison mallin (31cm), olisi riittänyt tuo 20-25cm versio, mutta eiköhän tellekkin löydy jotain käyttöä. Tukeva kuitenkin on, pöydällä uskaltaa myös perinteisen järkkäsin tähän laittaa.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 En perehtynyt senttikokoon sen enempää, joten kun tripod tuli tänään postissa, ensimmäiset ajatukset olivat, että onpa tämä iso.

Kunnon jytky onkin ja toimii tosi hyvin, mutta kun käytän goproota kuvaamiseen niin huhhuh että näyttää jännältä:D

On vielä sen verran uutuudenjäykkä, että jos haluaa enemmän taitella hienoon paikkaan kiinni niin pitää hetkeksi pysähtyä. Toivottavasti edes vähän löystyy, mutta ei kiitos liikaa.

Pelkään hieman narinaa ja naksumista, joka tulee ylhäältä ylimmistä muoviosista. Toivon todella, ettei mitään ratkea, sillä minulla on huonoja kokemuksia pikkuruisesta kolmijalasta, jonka tilasin e-villestä. Katkesi nimittäin aivan palasiksi. Joudun valitettavasti vähän varomaan yläosaa, mutta uskon sen silti kestävän hyvin normikäytössä. Kaikki muu onkin todella hyvän laatuista. (Varmasti myös naksuva yläosa, mutta se hieman pelottaa.)

Meinaan tilata tästä vielä pienemmän M-version, koska käytän pientä kameraa, mutta suosittelen kuitenkin vahvasti tätä, jos omistat esimerkiksi järjestelmäkameran.

Ainiin ja suosittelen kuulapäätä tämän kanssa.
- Riihimäki, Finland - ()

Flexible tripod (L, 31cm)

★★★★★
★★★★★
13 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy
General

Holds your digital camera in place under any situation. Whether it is a chair or railings, capture the perfect image with this flexible tripod.

 

Technical Specifications:

 • Dimensions: 315 x 42 x 42 mm

 

Included in package:

 • 1x tripod

 

Warranty:

This product has a three-month warranty.


13.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs
Next shipment is in about 1 hours 33 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: