Mini Pedometer
Mimi this pedometer steps calculation is based on the movements of the pelvis. Pedometer is easy to use and so lightweight you will not even notice wearing it. You can get it easily set in around the waist to the back of the meter clip thanks.

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Juho K.
    Juho K. (2014-07-01)
  • Product photo from Joona R.
    Joona R. (2013-09-11)

Customers' Contributed Video

4/5 Tosi pieni laite, helppo kantaa mukana , ei edes huomaa että mukana. voi pistää kenkään tai vyölle. Hinta on halpa jippii ja juoksuksi...........................................................................
- Kankaanpää, Finland - ()
4/5 Tosi pieni laite. Menee vyöhön tai kassiin tai talvikengän varteenkin kiinni tukevasti.

Näkee askeleet, ja kilometrit. .helppokäyttöinen.
- Karkkila, Finland - ()
3/5 Vähän rimpula. Mittaa kyllä askeleita, mutta eipä kovin luotettavalta tulokset tunnu. Kyllähän tuolla hinnalla kannattaa, jos haluaa vähän suuntaa antavan tuloksen paljonko on tullut käveltyä.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Tipahti lattialle, jonka jälkeen ei toiminut. Hinta oli niin halpa, että en ole lähettänyt mitään reklamaatiota. Toimi noin viikon. Tuote näyttää laadukkaammalta mitä se käytännössä on. En suosittele tämän tuotteen ostamista.
- Jyväskylä, Finland - ()
1/5 Den fungerar, trorjag? Displayen flimrar det går inte att avgöra vad det står eller ställ in något. Något är löst innuti, om det är en mätare eller trasigt vet jag inte. Kan ej användas ?
- Lidingö, Sweden - ()
3/5 laskee miten sattuu!
- Jyväskylä, Finland - ()

Mini Pedometer

★★★★★
★★★★★
14 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

This device is used to  calculate the amount of calories burned based on the movements of the pelvis. This pedometer is easy to use and is so lightweight you will not even notice wearing it!

Features:

Battery: 1 x LR54
Dimensions: 48 x 36 x 13 mm
Weight: 16 g

Package includes:

Mini pedometer
Manual (Engl.)

 

 


Warranty:

3 months