Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Solar 40L Shower Bag
Take a bit of comfort along the next time you go camping or attend a festival. Easy to fold away and light to carry, this shower bag heats up to a toasty 45 degrees thanks to its solar capabilities. With a 40L capacity you can shower for 8 minutes.

4/5 Tulipahan kokeilun vuoksi hankittua ja ihan tarkoitukseensa sopiva tuote. Hinta ja laatu kulkivat ihan hyvin käsi kädessä, laatu vähintäänkin riittävä.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Olipa tuossa päivänä eräänä kotona vesikatkos ja onneksi tämä oli tullut hankittua sekä täytettyä sitä varten, kun ämpäreitä ei löytynyt ja se pelasti kyllä päivän. Eli en osaa sanoa suihkuna sen käytöstä mitään mutta kahvivedet sieltä saatiin. ;-D

Eli toimii ja voin ainakin näin suositella ko. tuotetta.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Tämä on lähinnä vitsi ilmoitettuun käyttötarkoitukseen. Pakkauksen kuvassa on hana, jota ei ole tuotteessa. Letkut on liian pienet, että vesi virtaisi suihkun tarpeisiin. Ripusta 40 kg painavaa säkkiä mukana tulevilla langoilla on mahdotonta.... TOISAALTA ei maksanut juuri mitään tarjouksessa, ei vuoda, eli soveltuu veden säilytykseen. Ei ehkä elintarvekelaatua, joten juomaveden vara-astiana köyttä kysymysmerkki, mutta muutoin todella halpa astia...
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Toimivuus ja käytettävyys todella heikko. Koukut eivät kestä täyttä painoa. Suihkun lukitus vuotaa. Musta väri toimii jotenkin, jos Suomessa keskikesällä aurinkoisella säällä käyttää, mutta auringon on paistettava esteettä pussiin. Liian pitkään paisteessa ollessaan voi jopa tulla liian kuumaksi.

Käsittely oli hankalaa, koska pussi on niin veltto. Tarvitsisi ehdottomasti jonkinlaiset kanto- ja nostokahvat.
- Kiikala, Finland - ()
4/5 Retkisuiku 40 litraa on kätevä mukana kannettava suihkun korvike. Ei sen kanssa saa suurtakaan suihkunautintoa, mutta sen avulla saa kätevästi pestyä itsensä leiri- ja mökkiolosuhteissa.

Pientä miinusta tuotteelle tuo heppoiset narut ja koukut, joilla suihkusäiliö on tarkoitettu ripustaa puuhun tms. Toisaalta nämä on todella helppo vaihtaa tukevampiin. Kaikkiaan tuote toimii hyvin, tosin 20 litran säiliökin riittäisi hyvin nimittäin 40 kilon vesisäiliö on raskas nostettavaksi roikkumaan. Hyvä laadukas tuote.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ehdoton säkki ekokäyttöön. Aamulla kaivosta vettä täyteen ja pussi kottikärryyn, joka on mustalla muovilla "vuorattu". Sitten siirtelen päivän aikana kottareita niin, että pussi on aina auringossa. Illalla veri on n. 40-50 asteista, joten siitä riittää lämmintä vettä isommallekin porukalle iltapesuun.
- Kuopio, Finland - ()

Solar 40L Shower Bag

★★★★★
★★★★★
8 Reviews

 • Tax free
 • 30 day return policy

Take a bit of comfort along the next time you go camping or attend a festival. Easy to fold away and light to carry, this shower bag heats up to a toasty 45 degrees thanks to its solar capabilities. With a 40L capacity you can shower for 8 minutes. Must have item for long term trips outdoors!


Specifications:

 • Size: 40x40x26cm
 • Weight: 500g
 • Capacity: 40L
 • Tube length: 60cm
 • Nozzle diameter: 3.5cm
 • Material: Non-toxic PVC
 • Color: Black

Package details:

 • 1 x tube
 • 1 x hook
 • 1x shower

12.95 £ + VAT
Norm. 19.95
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: