Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Electronic mosquito repeller
The electronic mosquito repeller helps to repell mosquitos and other disgusting pests at your home or summer cottage. The usage area is 20 to 30 square meters.

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Kaija-leena K.
    Kaija-leena K. (2018-06-13)

5/5 Ihan hyvä tuote. Tilasin näitä 2 kpl. Yöllinen ininä ainakin putosi lähes nollaan, joskin joku satunnainen sissi-itikka ei välittänyt moisesta laiteesta. Ei kuitenkaan rakenna mitään näkymätöntä ötökkä-proof vallia, vaan luultavasti on vain epämiellyttävä itikoista. Kärpäset eivät tästä välitä pätkääkään. Helpotus kuitenkin itikkaongelmaan, suosittelen.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Hyttysten karkoitukseen sisällä ja ulkoterassilla. Helppo käyttää.

Hyvänkokoinen,edullinen hinta. Helppo säilyttää.Kevyt tuote käyttää.

Miellytävän näköinen tuote jossa vihreä valo vilkkuu kun pistorasiassa on.
- Polvijärvi, Finland - ()
1/5 Hyttyskarkotin periaatteessa toimi pistorasiassa, mutta ei siitä mitään hyötyä ollut. Aivan syvältä ja kaukaa koko vekotin. Olin hullu kun ostin, ja vieläpä kaksi.
- Ähtäri, Finland - ()
3/5 Äänetön laite hyttysten torjuntaan. Karkoittaa jonkin verran mutta kyllä edelleen itikoita sisälle tulee. Hinta edullinen ja toimitus suht nopea.
- Längelmäki, Finland - ()
1/5 Ostin 2kappaletta heti että sai olohuoneeseenki. Mutta nämähän vaan houkuttelee niitä lisää...makuuhuonees ei ikänä ennen tätä laitetta ollu näin paljon hyttysiä. Paskan myivät
- Karvia, Finland - ()
5/5 On hyvä laite pitää isot muurahaiset ja kaikki muutkin eläimet loitolla suosittelen minulla on 3 käytössä täällä sisällä on ollut muurahais ongelma tämä auttoi siinä täytyy naapurille tilata näitä 4 kpl
- Merikarvia, Finland - ()

Electronic mosquito repeller

★★★★★
★★★★★
13 Reviews

  • Tax free
  • 30 day return policy
The electronic mosquito repeller helps to repell mosquitos and other disgusting pests at your home or summer cottage. The usage area is 20 to 30 square meters. Attach one to the power socket of your bedroom and enjoy a good night sleep without annoying bugs.

 


Specifications:

  • Item size: 97 x 59 x 57(max)mm
  • Net weight: 40g

 

Package details:

  • 1 x Electronic mosquito repeller

 

8.95 £ + VAT
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: