Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
SJCAM SJ7 STAR battery
  • SJCAM SJ7 STAR battery

5/5 Täyteen ladattuna akku kestää todella pitkään. Akun vaihtaminen kameraan on hyvin yksinkertainen ja nopea. Aina päivän aikana ei tarvita toista akkua, mutta on hyvä olla mukana. Voi tulla vielä jokin kohde, jonka haluaisi kuvata. Harmittaisi, jos ei olisikaan virtaa. Suosittelen myös ulkopuolisen mikrofonin hankkimista, mikäli tilanteessa äänen laadulla on merkitystä. Hyvä ostos.
- Pirkkala, Finland - ()
5/5 Hyvin on akku toiminut ostamani SJCAM SJ7 kanssa ja sille on ollut tarvetta monta kertaa. Akku on pieni kokoinen ja se kulkee näppärästi matkassa mukana eikä siis vie tilaa käytännössä juuri mitään. Kahdella akulla on tähän asti pärjännyt oikein mainiosti ja ehdottomasti kannattaa hankkia toinen akku normipaketin mukaan, jos yhtään enemmän käyttää kyseistä kameraa.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Akku oli oikean kokoinen ja sopii Sj7 Star kameraan.Tuntuis olevan varausta pitemmäksi aikaa ,kun Sj 5000 kameraran akussa,jonka olen myös joskus hankkinut.Pitää nyt vain testailla vähän enempi,et saa jotain kuvaa kauanko yksi akku riittää.Akku tuli kolmessa päivässä, koska tein tilauksen Suomivarastolta.
- Ylistaro, Finland - ()
4/5 SJCAM SJ7 STAR vara-akku. Tuote vastaa sitä mitä odotinkin, ei tullut yllätyksenä. Yhtä hyvä/huono mitä alkuperäisen tuotteen pitääkin olla..............................................................................................................
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Välttämätön hankinta sjcam sj7 starin lisävarusteeksi ,nopea toimitus ja hyvin pakattu, edullinen hinta kilpailia kameroiden akkuihin verrattuna
- Muonio, Finland - ()

SJCAM SJ7 STAR battery

★★★★★
★★★★★
5 Reviews

  • Fast delivery
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

6 months

6.95 £ incl. VAT 24%
Norm. 11.95
Quantity  Add to Cart »

Availability in Finnish warehouse: 3 pcs
*Delivery time 1-3 days

Next shipment is in about 12 hours 49 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: