Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Chuwi Hi12 12" Dual boot Tablet PC

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from PainOnline
    PainOnline (2016-12-10)
  • Product photo from PainOnline
    PainOnline (2016-12-10)

4/5 Käytän laitetta "nuottikirjana". Laite sopii isohkon näyttönsä puolesta tarkoitukseen hyvin, tosin näytön kuvasuhde ei ole yhtä hyvä kuin Omppu tableteissa, mutta kuitenkin huomattavasti parempi kuin ns. normaali 10,1" 16:9 laitteissa. Harmillisesti iPadin tasoisia sovelluksia ei, vieläkään, löydy Androidille eikä varsinkaan Windows käyttiksille. Olen tyytyväinen laitteen ominaisuuksiin omassa käytössäni ja uskallan suositella tällaiseen "kevyeen" käyttöön!
- Keuruu, Finland - ()
4/5 Halusin dual-os tuotteen ja hyvin toimi aluksi. Näppäimistöön liimasin suomi-tarrat. Yksi näppäin puuttuu: >< merkit ja pysytyviiva. Windows10 päivityksen jälkeen hävisi ääni... kaiuttimiesta kuului valtavaa rätinää ja sitten laite ilmoitti, ettei äänilaitetta löydy, punainen risti ilmesty näyttöön. Sepeccy tunnististi Intelin äänilaitteen, driverit ajantasalla mutta ei ääntä. Anroid puolella kaikki toimii kuin unelma. Hyvä kuvan ja äänen laatu: äänilaitteessa ei siis pitäisi olla vikaa... Olen yrittänyt kaikki netissä annetut ohjeet, mutta windows ääni on poissa. Missä vika? En jaksa palauttaa tuotetta kun vaimo hävitti lähetyspakkauksenkin...
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Tässä tabletissa kokoa riittää. Tupla käyttöjärjestelmä toimii yllättävän hyvin, pystyy lennosta vaihtamaan eikä buuttauksessakaan pitkään mene. Tähä kun vielä yhdistää oman näppäimitön toimii loistavasti läppärin korvikkeena. Eroja toki läppäriin että on täysin äänetön ja ei kuumene sylissä.
- Pieksämäki, Finland - ()
3/5 Konetta on käytetty tähän mennessä lähinnä selailuun ja ostoksiin netissä. Näppäimistönkin kanssa toimiva peli. Buuttaus kestää hieman mutta ei kohtuuttomasti. Hinnaltaan kohtuullinen. Toistaiseksi ei ole ollut ongelmia. Tablettina toimiva ja näppäimistönkin kanssa toiminut hyvin.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tabletti on yllättävän jämäkän oloinen kiinan halpavehkeeks, mutta miinusta annan laturin heppoisuudesta ja laturin adapteri huonosti suunniteltu, kun ei mahdu maadotettuun pistorasiaan ilman reunojen pyöristämistä hiomapaperilla. Android puoli oli käynnistettäessä kiinaksi, mut netistä löyty ohje kielen vaihtamiseen.
- Jyväskylä, Finland - ()

Chuwi Hi12 12" Dual boot Tablet PC

★★★★★
★★★★★
5 Reviews

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • 12 months warranty
  • Free shipping
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

Similar Products

Products you might be interested in: