Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist

5/5 Ostin isällemme turvaranneketta. Tämä oli kolmas vaihtoehto ja oli oikein hyvä!! Puhelut toimivat. S-nappia kun painaa, niin lähtee kolmelle tekstiviesti, jossa on linkki isämme sijaintiin. Tämän jälkeen soittamaan listaa järjestyksessä kolmelle henkilölle. Tässä kohtaa piti muuttaa sisarusteni liittymiä, että ottaisivat puhelinvastaajan pois, jotta seuraavalle soitto toimisi eikä ketju katkeaisi. Lisäksi on kaksi muuta näppäintä kahdelle eri numerolle. Puhelimiin voi ladata appin, jolla voi 1) katsoa sijainnin, 2) katsoa reitin, jossa isä on kulkenut, 3) tarkistaa akun varaustilanteen. Myös puhelimeen voi soittaa, eli toimii siis varapuhelimena. Turvarannekkeen voi laittaa ranteen lisäksi kaulaan. Tämän rannekkeen isä sai kaulaan (ei saanut yhtä toista ranneketta, joka oli lapsille tarkoitettu). Appissa on myös "fence" eli rajat, joissa voi kulkea, en ole testannut.

Huonoina puolina voisi mainita, että vastaosa johon turvaranneke laitetaan, on melko heppoista tekoa (tai ainakin sen näköinen). Siitä yksi tähti pois. Lisäksi koko turvaranneke on melko ruma... mutta ei haittaa. Homma toimii!!

Lisäksi hyvänä puolena on se, että homma lähti pelittämään ns. heti, kun mukana oli SIM-kortti.

Annan vahvan suosituksen tälle, jos on vastaavanlaista etsimässä. Sain vihdoin tämän projektin päätökseen!
- Turku, Finland - ()
5/5 Äitimuorille hommasin turvaksi. Hyvin se toimii, mutta pitää muistaa ladata aika usein. Toki ilmoittaa, milloin latausta tarvitaan. Roikkuu muorilla kaulassa ja yöllä yöpöydällä, jos hätä tulee. Yllättävän hyvin kuuluu. Hinta- laatu suht kohdallaan.
- Varkaus, Finland - ()
3/5 Turvarannekkeeseen voi ladata 2 numeroa, toimii. Laitenetti riittää.

Asennuksessa pientä epäröintiä mutta saimme sen kuitenkin toimimaan. Otimme pois rannekkeet ja laitoimme sen mukanatulleeseen hihnaan.

'Lelunoloinen' mutta toimii. Suosittelen
- Lohja, Finland - ()
4/5 Olen hankkinut turvarannekkeen vanhalle isälleni. Toimii muuten kuin pitäisikin, mutta jos ja kun isäni on vahingossa on painanut hälytystä, laite lähettää tekstiviestinä paikannuksen, joka on kartalla aina noin 0,5 km väärässä paikassa. Eli aikamoinen alue etsittäväksi, jos tositilanteessa pitäisi lähteä auttamaan...

Rannakkeeseen on näppärä soittaa. Henkilö on periaatteessa aina ja välittömästi tavoitettavissa.
- Pori, Finland - ()
4/5 Äitini puuttui ensimmäisenä rumaan rannekkeeseen. Eikä se muovinen harmaa tosiaan kovin kaunis ole. Muuten laite on ok. Myönteistä on, että laite ilmoittaa akun vähyydestä minulle, jolle hätäpuhelut tulisivat.
- Lahti, Finland - ()
5/5 En voi käyttää tuotetta kun lähetyksestä puuttui suomenkielinen käyttöohje.
- Somero, Finland - ()

Safety phone for wrist

★★★★★
★★★★★
7 Reviews

  • Fast delivery
  • 12 months warranty
  • Free shipping
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

Still got time. Discount is available for

Days hours minute(s) and sec
74.95 £ incl. VAT 24%
Norm. 92.95
or /month Klarna
Select Color
Quantity  Add to Cart »

Availability in Finnish warehouse: over 5 pcs
*Delivery time 2-4 days

Similar Products

Products you might be interested in: