Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist
  • Safety phone for wrist

5/5 Ostin isällemme turvaranneketta. Tämä oli kolmas vaihtoehto ja oli oikein hyvä!! Puhelut toimivat. S-nappia kun painaa, niin lähtee kolmelle tekstiviesti, jossa on linkki isämme sijaintiin. Tämän jälkeen soittamaan listaa järjestyksessä kolmelle henkilölle. Tässä kohtaa piti muuttaa sisarusteni liittymiä, että ottaisivat puhelinvastaajan pois, jotta seuraavalle soitto toimisi eikä ketju katkeaisi. Lisäksi on kaksi muuta näppäintä kahdelle eri numerolle. Puhelimiin voi ladata appin, jolla voi 1) katsoa sijainnin, 2) katsoa reitin, jossa isä on kulkenut, 3) tarkistaa akun varaustilanteen. Myös puhelimeen voi soittaa, eli toimii siis varapuhelimena. Turvarannekkeen voi laittaa ranteen lisäksi kaulaan. Tämän rannekkeen isä sai kaulaan (ei saanut yhtä toista ranneketta, joka oli lapsille tarkoitettu). Appissa on myös "fence" eli rajat, joissa voi kulkea, en ole testannut.

Huonoina puolina voisi mainita, että vastaosa johon turvaranneke laitetaan, on melko heppoista tekoa (tai ainakin sen näköinen). Siitä yksi tähti pois. Lisäksi koko turvaranneke on melko ruma... mutta ei haittaa. Homma toimii!!

Lisäksi hyvänä puolena on se, että homma lähti pelittämään ns. heti, kun mukana oli SIM-kortti.

Annan vahvan suosituksen tälle, jos on vastaavanlaista etsimässä. Sain vihdoin tämän projektin päätökseen!
- Turku, Finland - ()
5/5 En voi käyttää tuotetta kun lähetyksestä puuttui suomenkielinen käyttöohje.
- Somero, Finland - ()
4/5 On hyvä väline paikantamaan muistisairaan liikkumiset. Suosittelen kaikille muistisairaille. On jo parin viikon aikana auttanut löytämään lenkillä eksyneen muutaman kerran ja helpottanut löytymisessä. Käyttö on halpaa ja hinta kohtuullinen hyötyyn nähden. Akkua on kyllä ladattava päivittäin, jos haluaa olla varma että toiminto riittää päiväksi. Hyvä ostos.
- Virrat, Finland - ()

Safety phone for wrist

★★★★★
★★★★★
3 Reviews

  • 12 months warranty
  • Free shipping
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

82.95 £ incl. VAT 24%
or /month Klarna
Select Color
Quantity  Add to Cart »

*Delivery time 2-4 weeks

Similar Products

Products you might be interested in: