Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
Safety phone for wrist
 • Safety phone for wrist
 • Safety phone for wrist
 • Safety phone for wrist

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Heikki T.
  Heikki T. (2021-01-21)
 • Product photo from Esko V.
  Esko V. (2020-11-04)

5/5 Ostin isällemme turvaranneketta. Tämä oli kolmas vaihtoehto ja oli oikein hyvä!! Puhelut toimivat. S-nappia kun painaa, niin lähtee kolmelle tekstiviesti, jossa on linkki isämme sijaintiin. Tämän jälkeen soittamaan listaa järjestyksessä kolmelle henkilölle. Tässä kohtaa piti muuttaa sisarusteni liittymiä, että ottaisivat puhelinvastaajan pois, jotta seuraavalle soitto toimisi eikä ketju katkeaisi. Lisäksi on kaksi muuta näppäintä kahdelle eri numerolle. Puhelimiin voi ladata appin, jolla voi 1) katsoa sijainnin, 2) katsoa reitin, jossa isä on kulkenut, 3) tarkistaa akun varaustilanteen. Myös puhelimeen voi soittaa, eli toimii siis varapuhelimena. Turvarannekkeen voi laittaa ranteen lisäksi kaulaan. Tämän rannekkeen isä sai kaulaan (ei saanut yhtä toista ranneketta, joka oli lapsille tarkoitettu). Appissa on myös "fence" eli rajat, joissa voi kulkea, en ole testannut.

Huonoina puolina voisi mainita, että vastaosa johon turvaranneke laitetaan, on melko heppoista tekoa (tai ainakin sen näköinen). Siitä yksi tähti pois. Lisäksi koko turvaranneke on melko ruma... mutta ei haittaa. Homma toimii!!

Lisäksi hyvänä puolena on se, että homma lähti pelittämään ns. heti, kun mukana oli SIM-kortti.

Annan vahvan suosituksen tälle, jos on vastaavanlaista etsimässä. Sain vihdoin tämän projektin päätökseen!
- Turku, Finland - ()
5/5 En itse käytä tätä mutta äidilleni hankin ja olen toinen yhteyshenkilö. Toivottavasti ei tarvitse käyttää mjutta varuiks. Vaikuttaa hyvältä laitteelta.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Erittäin helpot/nopeat asetukset laitteen

käyttöön ottoon, hyvä kuuluvuus.

Helppo käyttää.

Suosittelen kaikille jotka haluavat pitää huolta

esim. iäkkäästä omaisestaan.
- Varkaus, Finland - ()
4/5 Vanhempani turvana. Hyvä seurata jos hätä tulee.
- Suomussalmi, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote, varalla liikuntarajoitteisella jos hätä.

Akun kesto ei montaa päivää.
- Kauhava, Finland - ()
3/5 Sain juuri laitteen ja sain sen toimintakuntoon. Tosin mukana ollu suomenkielinen ohje oli kirjoitettu todella pienellä fontilla, jota tuskin näki. paperissa oli tyhjää tilaa ainakin 80%, joten isompikin fontti olisi ollut paikallaan. Ei siis vielä käyttäjäkökemuksia.

Laitteen mukana tuli aktivoimaton Elisan SIM-kortti. Kortin mukana olevassa paperissa lukee: Aktivoi liittymä mobiililaitteeseesi helposti osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Lisäksi Ville Majanen kirjoittaa:

”Laitteiden käyttöönoton tulee olla asiakkaillemme aina mahdollisimman helppoa. Tarjoammekin sinulle heti käyttövalmiin SIM-kortin edulliseen hintaan yhteistyössä Elisan kanssa.”

Mutta, eihän se näin menekään! Tekstissä oleva linkki ohjautuu sivulle josta voit ostaa uuden sim-kortin, joka sitten toimitetaan sinulle. Ei siis aktivointia olemassa olevalle kortille. Sinne taas johtaa tämä alla oleva linkki:

https://elisa.fi/kauppa/laitenetti

Ville! Hoidatko asian "lupaamaasi" kuntoon?
- Heinola kk, Finland - ()

Safety phone for wrist

★★★★★
★★★★★
12 Reviews

 • Fast delivery
 • 12 months warranty
 • Free shipping
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

Warranty:

1 years

99.95 incl. VAT 24%
or 6€/month Klarna
Select Color
Quantity  Add to Cart »

Availability in Finnish warehouse: 1 pcs
*Delivery time 2-4 days

Next shipment is in about
4 hours 59 minutes and 00 sec

Similar Products

Products you might be interested in: