Free shipping for orders over 70€
30 days money back guarantee
Safe shopping since 2006
iPhone 6s tempered screen glass
  • iPhone 6s tempered screen glass

5/5 Lasisuoja oli helppo asentaa paikoilleen ja on jo monta kertaa estänyt näytön rikkoontumisen. Lasisuojassa on jo säröjä mutta ei haittaa puhelimen käyttöä elikkäs suoja on tehnyt tehtävänsä hyvin.
- Eno, Finland - ()
5/5 Tuote saapui aukinaisessa kirjekuoressa ja oli hyvää tuuria ettei ollut pudonnut ulos (kuten mukana olleet paristot). Tytär asensi itse iPhoneen ja onnistui "ihan helposti" omien sanojensa mukaan. Täysin toimiva tuote käyttötarkoitukseensa.
- Rauma, Finland - ()
3/5 Tuote vastasi melko hyvin odotuksiani! Oli helppo asentaa! Tosin suojalasin reunoihin jäi hieman ilmaa eikä sitä saanut pois mutta ei haitannut minua eikä vaikuttanut käyttöön!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Asiallinen näytönsuoja, on sitä mitä lupaa. Hintakin kohtuullinen. Ei huonoa sanottavaa. Helppo kiinnittää ja mukana tulee liinat joilla näyttö on kätevä putsata ennen suojan asennusta.
- Pori, Finland - ()
5/5 Lasi on laitettu hupelimen näytön päälle. Oli helppo asentaa . Pysyy hyvin paikalla. Suojaa hyvin näyttöä. Helppo puhdistaa. Ei estä näkyvyyttä . Ottaa hyvin sormen kosketuksen näytöllä ei estä sen käyttöä.
- Kangasala, Finland - ()
3/5 Hiukan pieni 6S;ÄÄN. Suojasi näytön rikkoontumisen, kun puhelin putosi asfaltille. Suojalasi rikkoontui, noh vähemmästäkin iskusta. Mutta suojalasin johdosta uuden puhelimen näyttö säilyi ehjänä.
- Veikkola, Finland - ()

iPhone 6s tempered screen glass

★★★★★
★★★★★
10 Reviews

  • Fast delivery
  • 30 day return policy
Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

10.95 £ incl. VAT 24%
Quantity  Add to Cart »

Availability in Finnish warehouse: 1 pcs
*Delivery time 1-3 days

Next shipment is in about
7 hours 55 minutes and 00 sec
Product is available also from our Chinese warehouse (Change warehouse)  

Similar Products

Products you might be interested in: